Gyerek

Megtaláltátok már a tökéletes iskolatáskát?

Jövőre már a nagylányunk is iskolába megy és bizony úgy érzem, hogy rengeteg teendőnk lesz ezzel kapcsolatban. Először is meg kell találnunk a számunkra legmegfelelőbb iskolát, majd utána jöhet a kiegészítők beszerzése. A kisiskolások egyik legfontosabb kelléke az iskolatáska, amibe mindennek bele kell férnie, ugyanakkor kényelmes, könnyű, egészséges és praktikus kell, hogy legyen. Nekem megszakad a szívem, amikor látom, hogy mekkora súlyokat cipelnek a kicsik, ezért biztos, hogy ár-érték arányban a legjobb kiválasztására fogok törekedni.

Most kaptam a fülest az egyik Anyukától, hogy nézzek rá a Belmil iskolatáskáira, amiket részletesen átnéztem és Veletek is megosztom az első benyomásomat. Elsőre azon akadt meg a szemem, hogy anatómiailag és ortopédiailag is kíváló minősítést értek el az egyes modellek, emellett az áruk is szimpatikus, mert a tavalyi rohamban láttam, hogy az “olcsóbb” kategóriás no name táskák is ennyibe kerülnek. Plusz 1-2 év garanciát (modelltől függően) is vállalnak a hátizsákokra, ami bizony elég komoly minőséget is jelent, tehát az iskolakezdés után 2 héttel valószínűleg nem fog a kezünkben maradni a foggantyúja vagy a csattja.

Nézzük meg, hogy miért olyan egyedi a Belmil iskolatáska:

Szóval ez egy gerinckímélő iskolatáska, mely légáteresztő és párnázott hátkialakításának köszönhetően a gyermekünk gerincét ért terhelést minimalizálja, lecsökkenti. A testmagassághoz állítható hátoldala még jobban illeszkedik a gerincvonalhoz, emellett a szintén párnázott és könnyen állítható vállpántok is tovább növelik a kényelmét. Több modellnél a mellöv segítségével is optimalizálható a súlyeloszlás, ami mindenféleképpen jelentős a megfelelő tartás biztosítása érdekében. Az oldalerősítések és a kemény műanyag talp (megóvja az iskolatáskát a szennyeződésektől, stabilitást biztosít) is növelik a táska tartósságát. A gumírozott füleknek köszönhetően a táska a gyermekek kezében is kényelmesen vihető, illetve a felakasztása sem jelent gondot. Az Anyukák nagy örömére a táska 30 fokon mosógépben is mosható, így a tisztítása is gyerekjáték.

A táska belsejében ügyesen kidolgozott rekeszek biztosítják a könnyebb bepakolást, minden méretű füzet és könyv elfér benne. Egyes modelleknél tágítható az első zseb, ami extra tárolást biztosít, illetve a táskák oldalán az oldalzsebek is nagyon praktikusak. Az iskolatáska tetején különböző fülek is találhatóak, melyek mind-mind más funkciót töltenek be. Szerintem nagyon mutatósak is, így mi bizosan felpróbáljuk majd őket…:)

Azt hiszem, hogy engem ezek az információk teljesen meggyőztek, de ha Ti szeretnétek további tulajdonságokat is megtudni a táskáról vagy az egészségi tesztről, akkor KATTINTSATOK IDE! Siessetek, mert már csak egy pár darab ilyen szuper táska várja a kicsiket…:)