Szépségápolás

Szőkévé válni nem könnyű, de annak maradni még nehezebb!

Nem tervezem, hogy szőkére festem a hajszínemet, de tudom, hogy akik barnáról szőkére váltottak, ők sokat kűzdenek azzal a problémával, hogy a nem kívánatos rezes árnyalatokat eltűntessék. Hölgyeim, akinek ilyen problémája van, annak most itt a megoldás, a MATRIX új Brass off termékcsaládjával!

Ez az első hajápoló termékcsalád a Matrix Total Results portfóliójában, amely képes semlegesíteni a nem kívánatos rezes árnyalatokat, miközben ápoltá, puhává és erősebbé varázsolja a szőke hajat. A sampon semlegesíti a felvilágosított vagy szőkített haj rezes árnyalatait, és ezzel egy időben hűvös tónusukkal frissíti fel a hajszínt. A balzsam szintén semlegesít, de közben Vitamin Oil formulájával ápolja a szőkített hajat, puhaságot, hidratáltságot és rugalmasságot biztosít neki. A hajfestés után 2-3 héttel el is lehet kezdeni az otthoni ápolást!

A tökéletes fixáláshoz válaszd az új VAVOOM Mega Hold aeroszol mentes hajlakkot (2925 Ft), mely most megújult, pumpás kiszerelésben kapható, hogy ultrakönnyen azonnali volument, textúrát és tartást biztosíts a hajadnak.

https://instagram.com/p/BYIXeWgncXx/