Szépségápolás

A folyékony Baba is BABA!

Magyaroszág egyik kedvenc márkája a BABA, már az 1920-as évektől kezdve szinesíti a fogyasztók mindennapi életét. A termékportfóliójukat a szappanokkal nyitották majd folyamatosan bővültek ls mára már a szappanok mellett tudfürdők, habfürdők, dezodorok, testápolók, samponok és folyékony szappanok formájában is elérhetőek.

baba_foly_szappan_nyito.jpg

Én csak most találkoztam a liquid állagú krémszappanjaikkal, ezért gondoltam be is mutatom Nektek a termékpalettát. A csomagolás rendkívül praktikus és még az utántöltés is gyerekjáték a csavaros kupakos utántöltőkkel.

feher_mix.jpg

A kamilla az Anyukák és a Nagymamák virága, a szerető gondoskodás jelképe. A kamillavirág-kivonat szelíd illatával és ápoló összetevőivel gondoskodik rólunk és szeretteinkről, hogy még egy jó dolog legyen a családban.

kek_mix.jpg

A kakukkfű és a teafaolaj közkedvelt természetes antibakteriális szerek, ezért kerültek a Baba kakukkfüves és teafaolajos folyékony szappanba. Használata a higiénikus tisztaság érzését nyújtja az egész család számára.

narancs_mix.jpg

A kezünk bőre mindig látszik és az illatát is egész nap érezzük. A gyümölcsök frissességet, jó illatot adnak, a tej pedig bőrápoló hatású. Ha a Baba tej és gyümölcsillatú folyékony szappant használjuk, kezünk nemcsak tiszta, hanem ápolt és illatos is lesz.

zold_mix.jpg

A népi bölcsesség úgy tartja, hogy a zöldségeknek és gyümölcsöknek jobb lesz az ízük, ha mellettük illatos fűszernövényeket termesztenek. A baba zöldcitromos és korianderes folyékony szappan a zöldcitrom egzotikus üdítő illatával és a koriander fűszeres aromájával valódi felfrissülést és higiénikus tisztaságot nyújt, nap mint nap.