Szépségápolás

A Széplaki szalon Babor kezelésével szépültem

Hölgyeim, elérkezett az őszi időszak, ami bizony a bőrünk ápolása szempontjából is kulcsfontosságú. A nyári hónapok után szükségünk van egy kis extra regenerációra, amihez – tapasztalataim alapján – az otthoni ápolási szokásaink már nem elegendőek. Szeptemberben mindig érdemes egy kis extra boost-tal megtámogatni a bőrünket, ami nemcsak a napozás utáni regeneráció miatt fontos, hanem azért is, hogy felkészítsük a szöveteinket a téli hónapokra. Szeretném Nektek bemutatni Andit, a Széplaki szalon tulajdonosát, akinek a kezei között szépülhettem és akivel nem mellesleg már a gimis éveink alatt is szoros kapcsolatban voltam, együtt erősítettük a gimi kosárcsapatát….:)

Már a kezelésem végén, nagyon boldogan, hogy ilyen szép lett a bőröm…:)

Andi szalonjában igen sokféle kezelés és masszás közül szemezgethetünk, melyek közül a tanácsára, a Dr BABOR Collagen Booster lifting feszesítő kúrát próbáltam ki. A kúrát elsősorban a dehidratált bőröm ápolására ajánlotta, mert segítségével visszaállítható a bőr rugalmassága és egyenletes simasága, de emellett a szöveteim feszesítésére és a ráncaim korrekciója is tökéletes volt.

Imádtam a mikrodermabráziót

A kezelést egy kétfázisú tisztítással kezdte, mely segítségével eltávolította a szennyeződéseket a bőrömről. Majd következett a vitalizáló gél, hogy egy picit serkentse az anyagcserémet, ami a sejtműködés szempontjából fontos, hogy jobban fel tudják venni a szövetek a hatóanyagokat. A mechanikai peeling helyett nekem egy elektrokozmetikai eljárást használt, a mikrodermabráziót. Ebben a lépésben egy gyémántfejes bőrcsiszolóval eltávolította a bőrfelszínemről az elhalt hámsejtjeimet, ami után azonnal selymes és puha lett a bőröm. Egyáltalán nem fájt, egy igazán finom peeling, amivel le is zártuk az előkészítési folyamatokat.

A kipirosodásból is jól látható, hogy milyen szépen reagált a bőröm az előkészítésre

A fenti lépések után következett az igazi boost, ahogy én mondanám… Andi a bőrömre csepegtetve felvitte a Collagen Booster szérumot, amiben 3x-os hatóanyag tartalmú összetevők segítik a táplálást. Ezt egy ugynevezett ampulla masszázzsal dolgozta be a bőrömbe, ami annyira finom volt, hogy szinte belealudtam. Ezután következett az ultrahang, hogy még mélyebbre juttassa a tápláló összetevőket, illetve még egy kis hyaluront és aloe verát is kapott a bőröm, mert sajnos nagyon dehidratált volt. Ez a lépés nemcsak a hatóanyagok optimális felszívódását segíti, hanem a nedvesség, volumen pótlás szempontjából is szükséges. Röviden és tömören hidratáltuk és feszesítettük a bőrömet, de jelentem ezzel még nem volt vége a kezelésnek…

A kúra finishében kaptam egy kötőszövet erősítő Lifting touch masszázst, ami számomra újdonság volt, mert ilyet még soha nem próbáltam. Nagyon tetszett és egyáltalán nem volt még kellemetlen sem, annak ellenére, hogy a masszázs lényege, hogy Andi erőteljes mozdulatokkal megdolgozta a bőröm alatti izmaimat, ami szintén az anyagcsere fokozására, illetve a sejtek regenerálására szolgál. Végül pedig jöhetett a jól megérdemelt jutalmam egy isteni arcmasszázs egy kis Collagen Booster reach krémmel, hogy feltegyük az “i”-re a pontot, ami sikerült is. A röpke 75 perces kezelés után a bőrömet mintha kicserélték volna, ragyogó, friss, üde volt, nagyon látványos lett a végeredmény.

A kezelés után azonnal vitálisabb, feszesebb lett a bőröm

A fenti kollagén indukciós kezelést a hatékonyság növelése érdekében ki lehet egészíteni a Mezo pen használatával is, amivel még látványosabb eredményeket kaphatunk. Itt egy speciális kezelőfej segítségével dolgozik Andi, melyben 12 apró tű lapul. Ezek mikrosérüléseket okoznak a bőrön, ami következtében beindul az önsebgyógyítás folyamata, felgyorsítva ezzel a természetes kollagénetermésünket. Természetesen ebben az esetben is kerülnek speciális hatóanyagok a bőrbe, mint például a Collagen Booster infúzió szérum, mely a sebpontok mentén könnyebben bejut a szövetekben és mélyebben tud felszívódni, ezáltan kifejteni a hatását. Nem kell megijedni a kezelőfej intenzitásának a sebessége és a tűk behatolásának a mélysége is állítható, szóval mindenki a saját tűrőképességének megfelelően kapja a beavatkozást.

Ezt a kezelést ősszel és tavasszal érdemes elvégezni, amikor még nem olyan erős a napsugárzás. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel, ezért is ajánlom, hogy látogassatok el Andi szalonjába, ahol a kezelései között találtok még Arc + nyak + dekoltázs masszázst, mélytisztító, tini és férfi arckezeléseket is. Mindenkit vár a Széplaki szalonban, a Várfok utca 7/a szám alatt és érdemes követnetek az insta oldalát is, hogy még jobban bepillantást nyerjetek a csúcsszuper bőrápoló programjaiba.

___