Lifestyle

AirBird – a friss levegőnk őrzője

A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően egyre több olyan lakás kiegészítő áll a rendelkezésünkre, mely nem csak az otthonunk díszítésére szolgál, hanem funkcionálisan is igen hatékony. Ilyen például az AirBird is, ami egy dizájnos madárkának álcázott klímafigyelő rendszer. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Ez a speciális érzékelőkkel felszerelt eszköz folyamatosan méri a szobában, irodában a hőmérsékletet, a páratartalmat és a levegőben lévő szén-dioxid mennyiségét. Ha az adott térben nem megfelelő vagy kevés lenne a friss levegő, akkor a madár énekelni kezd és jelzi, hogy itt az ideje szellőztetni! Ennek a dizájnos terméknek a célja, hogy intelligensen javítsa a városi környezetben élők életminőségét.

Most a VELUX ‘Újragondolt Tetőterek’ fotópályázatán Ti is nyerhettek egy ilyen AirBird klímafigyelő szenzort, illetve egy 200.000 Ft értékű IKEA-utalványt és további VELUX ajándékcsomagokat is. Már ketyeg az óra, szeptember 30-ig van időtök pályázni, amiről részletesebben a www.velux.hu/inspiracio/jatek oldalon tudtok tájékozódni.

___