Szépségápolás

Álomszép bőr csak egy alvásnyira

Az alvás életünk és egészségünk elengedhetetlen része. Miközben alszunk, a vérkeringésünk fokozódik, a pórusaink kitágulnak, hogy bőrünk megszabaduljon a méreganyagoktól és a stressztől. Idegsejtjeink is alvás közben regenerálódnak, bőrsejtjeink pedig ezalatt 3-szor gyorsabban újulnak meg. Pont ezért érezzük azt, hogy egy jó alvás, csodákra képes, nemcsak lelkileg, de testileg is!

A modern életvitellel járó stressz sajnos akadályozhatja a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást, amire szervezetünknek szüksége van a regenerálódáshoz. A rossz alvási szokások pedig negatív hatással lehetnek legnagyobb kiterjedésű szervünkre, a bőrünkre. Holott bőrünknek nagyon fontos szerepe van, többek közt az elsődleges külső védelmi vonalat jelenti a környezet káros hatásaival szemben.

Az ARTISTRY™, az Amway™ által kizárólagosan forgalmazott prémium bőrápoló és sminkmárka ezért megalkotta az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszkot. Ez az új termék az esti bőrápolási rutint új szintre emeli egy extra éjszakai hidratáló réteggel, amelytől reggelre a bőr simább és egészségesebb kinézetű lesz. Jól hangzik, ugye?

Napjainkban, amikor a bőrápolási rutin egyre inkább egy holisztikus, a jó közérzetet segítő rituálévá válik, az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszk a tökéletes társ a lefekvés előtti relaxáláshoz, az esti rutin kellemes kiegészítője.  Akár nyolc órán át nyugtatja a bőrt, sima textúráját és finom illatát a NutriCertTM tanúsítvánnyal rendelkező partnerfarmokon termesztett levendulából, valamint a bergamottból származó illóolajokból nyeri. Alkossuk meg új, kényeztető esti szépségrituálénkat, tegyük a bőrápolás részévé az éjszakára arcon hagyható maszkot, bármely Artistry Skin Nutrition™ hidratáló termék használata után!

Az Artistry Skin Nutrition™ Éjszaki maszk egy innovatív, teljesen vegán termék, amely biztonságos, nyomon követhető összetevőket tartalmaz, és segíti a bőr táplálását. Ahogyan a szervezetünknek is szüksége van étrend-kiegészítőkre a jólléthez, ugyanez igaz a ragyogó, revitalizált és láthatóan egészséges bőrre is.

A komplex formula hét növényi kivonatot egyesít, többek között fermentált tigrisfű-kivonatot, amely kétszer jobban nyugtat és hétszer jobban hidratál; emellett niacinamidot és Tan Hua virágot tartalmaz, amelyek együttes erővel támogatják az éjszaka során a bőr nedvességgátját.

Az Artistry™ tudósai szerint a bőr akkor a legegészségesebb, ha a következő öt fontos bőrtáplálási igény szerint gondoskodnak róla: tisztítás, kiegyensúlyozás, újjáépítés, hidratálás és védelem. Ez az öt követelmény univerzális – minden bőrtípusra, bőrtónusra és életkorra egyaránt vonatkozik.

Egy szuper sajtótájékoztatón ismerhettük meg a terméket

Az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk a bőr alapvető hidratálási igényét elégíti ki. Azaz:

  • Fokozza a hidratáltságot, ezzel segít kezelni a fakó bőrképet és a ragyogás hiányát.
  • Hámlasztással segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket, és javítani a bőr megjelenését.
  • Az Artistry Skin Nutrition™ hidratáló krémeken felül plusz egy hidratáló réteget biztosít, így egész éjszaka támogatja a bőrt.

A termék egy T-alakú masszírozóval együtt érkezik, mely ergonomikus formájának köszönhetően kiválóan alkalmas az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk felvitelére és a bőr gyöngéd masszírozására, ráadásul kellemes, hűsítő hatást nyújt.

Így használd a masszírozót az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszkkal:

  1. Végezd el a megszokott esti bőrápolási rutinodat!
  2. A masszírozó alsó, lapos végével tegyél egy mandulányi mennyiségűt az Éjszakai maszkból a kézfejedre!
  3. Vidd fel a krémet egyenletes mennyiségben az arcodra és nyakadra!
  4. Enyhe ütögetéssel dolgozd be az arcbőrbe, amíg alaposan fel nem szívódik!
  5. Ha különleges kényeztetésre vágysz, gyengéden masszírozd meg arcbőrödet a masszírozó felső fejével!
Köszönöm a meghívást!:)