Szépségápolás

Bioadaptív bőrápolás, bőrtípustól függetlenül!

A kozmetikai újdonságok palettája folyamatosan bővül, így egyre körültekintőbben tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb készítményeket. A választásnál többféle szempontot is figyelembe vehetünk, kezdve az összetevőkön keresztül, az érzékenységi faktorokon át egészen a célzott bőrápolásig. Most a Nu Skin Nutricentials termékcsalád újdonságait szeretném Nektek bemutatni, melyek több szempontból is egyedülállóak.

Nutricentials

Környezetünk változásait a szépségápolási rutinunknak is követnie kell, ami folyamatosan változik. A Nutricentials termékcsaládot úgy alakították ki, hogy teljes körű bőrápolási program részesei lehessenek és ez minden bőrtípus számára hatékony legyen. Az összetevők kiválasztásánál egy igen érdekes megközelítésből indultak ki, ugyanis öt, extrém körülmények között is növekedni tudó növényt – Jerikó rózsa, Chaga gomba, szibériai ginzeng, maral gyökér, illatos rózsagyökér – választottak ki alap kivonatnak, melyeket tudományos technológiáknak köszönhetően bioadaptív komplexszé alakítottak. Ez miért olyan különleges? Azért mert ezeket a termékeket lemosás nélkül kell alkalmazni és így segítenek alkalmazkodni a bőrünknek a saját környezetükhöz, illetve védelmet nyújtani a mindennapos kihívásokkal szemben. Ez annyit jelent, hogy búcsút inthetünk a bőrtípus szerinti termékek kiválasztásának, így a modern bőrápolás kihívásainak soha nem látott módon felelhetünk meg.

Nutricentials
Pillow Glow éjszakai csodamaszk

A Nutricentials® Bioadaptive Skin Care rendszer indulása után mindössze egy évvel a Nu Skin három újdonsággal is bővítette a termékcsaládját, melyeket szeretnék Nektek részletesen is bemutatni:

Az utóbbi években nagyon megszerettem a maszkokat, ezért izgatottan vártam, hogy kipróbáljam a Pillow Glow névre hallgató éjszakai hidratáló bombát. Ez egy gélkrém állagú formula, amit lefekevés előtt kell felvinni a bőrre, hogy alvás közben fejtse ki a hatását. Az éjszaka folyamán biztosítja a bőr természetes védelmét, növeli az ellenállóképességét, támogatja a sejtek megújuló folyamatait és hosszan tartó, valamint azonnali, akár +207%-os hidratálást nyújt a számára.* Ha Te is szeretsz ragyogó, friss és hidratált bőrrel ébredni, akkor ez a termék lehet az új titkos fegyvered, mert tényleg nagyon hatékony. Kulcsfontosságú összetevői a bioadaptív növényi kivonatokból származó keverék, a bokorhere (megvédi a bőrt a kék fénnyel szemben), a mélytengeri víz (fokozza a bőr ragyogását) és vörösalga-származék (támogatja a bőr természetes vízzáró barrier rétegét).

Nutricentials
Eye Love Bright Eyes szemkörnyékápoló hidratáló krém

Az utóbbi években a szemem körüli területek ápolására is kiemet figyelmet fordítottan, hiszen a fáradtság és az öregedés jelei talán itt a legszembetűnőbbek. Ennek a területnek az ápolására fejlesztették ki a termékcsalád egyik újdonságát, az Eye Love Bright Eyes hidratáló krémet. Tetszik, mert egy pillekönnyű, krémes állagú formula, ami egyből hűsíti a szem körüli részeket, anélkül, hogy ragadós érzetem lenne tőle. Összetételének köszönhetően javít a szemkörnyéki ráncok és barázdák megjelenésén és segít orvosolni a bőr fakó, egyenetlen megjelenését. Felkenés után simává varázsolja a bőrt, így sminkek alatt is fedést biztosít és abban is segít, hogy a festék ne maszatolódjon el. Számomra külön öröm, hogy a stressztényezőkkel szemben is védelmet biztosít, amilyen például a kék fény is, ami ma már a mindennapi életünk része. Használatával csökkenthetjük a fáradtság jeleit, a szem puffadtságát is, így élénkebb, ragyogóbb lehet a tekintetetünk. Összetevőiben a bioadaptív növényi kivonatok mellett, bohorhere és almakivonat is lapul.

Complexion Protection ásványi fényvédő krém

A harmadik újdonság egy fényvédő arckrém, amit már most, a tavaszi szezonban érdemes elkezdeni használni. A Complexion Protection egy széles spektrumú, 50 faktoros ásványi fényvédő krém, mely növeli a bőr ellenálló képességét, emellett védelmet nyújt a mindennapi stressztényezőkkel szemben. Finoman színezett formulája biztosítja az egészséges arcszínt és a megfelelő fedést, miközben antioxidáns hatású karnozinnal védi a bőrt a kék fény és az infravörös sugarakkal szemben. Ez is egy könnyű formula, melynek használatával biztosíthatjuk a bőr természetes ragyogását és azt is, hogy a bőröregedés látható jelei idő előtt ne alakuljanak ki. Önmagában is használom, de más krémekkel összehangolva is tökéletes ápolást biztosít.

A Nutricentials® portfóliójából összesen 16 termék közül választhatjuk ki a kedvenceinket: három arctisztító, két tonizáló, öt hidratáló, egy szemkörnyékápoló, egy ásványi fényvédő krém, egy maszk, egy bőrradír, egy erőteljes szérum és egy éjszakai maszk. Ez a bőrápoló termékcsalád nem a bőrtípusodnak készült, hanem Neked, hogy más termékekkel kombinálva is beépíthesd az arcápolási rutinodba, a bőrtípusodtól függetlenül. Én már aktívan használom őket, most Te jössz!:)

A fentiek mellett fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy a Nu Skin életében a fenntarthatóság nem csak egy divatos szó, hanem a szívügyük is, egy olyan felelősség, amit komolyan vesznek. A termékeik hatékony összetevői mellett azon is dolgoznak, hogy a csomagolásuk is minél több újrahasznosított műanyagot tartalmazzanak. A 20 legnépszerűbb termékük tekintetében már jelentős és mérhető változtatásokat vittek véghez, és 2030-ra az összes termékük fenntarthatóságát javítják. Ennek szellemében készültek a Nutricentials termékcsalád tagjainak csomagolásai is.

* Klinikai tanulmány: Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 24 órán keresztül 17 egészséges nő és férfi vett részt, akik betöltötték 18. életévüket. A bőr hidratáltsági szintje Corneometerrel került mérésre három különböző területen: a Pillow Glow éjszakai arcmaszkkal bekent területen, és ezenkívül két másik területen a pozitív (glicerin) és a negatív (kezeletlen) kontrollért.

___