Szépségápolás

DEEP SHOOT – az új anti-aging koktélom!

Már többször is írtam Nektek a Széplaki Szalon bőrfiatalító és anti-aging kezeléseiről, melyekkel hónapról hónapra formában tartom a bőrömet. A téli időszakban különösen fontos a bőrünk hidratálása, ami nem minden esetben megoldható az otthoni szépségápolási rutinunkkal, ezért érdemes kiegészíteni egy-egy mélyhidratáló kezeléssel. Nekem sajnos nagyon dehidratált a bőröm és szüksége van az extra táplálásra, amihez Andival most a legújabb DEEP SHOOT kezelést választottuk.

Ez a kép már a kezelés után készült!:)

Miért jó ez a kezelés?

Mindig hangsúlyozom, hogy a természetesség híve vagyok, ezért nálam csak olyan beavatkozás jöhet szóba, ami semmiféle “drasztikus” elváltozást nem eredményez és ez is ilyen. Ebben a “koreai szeánszban” 3ml előre betöltött hyaluron koktél kerül befecskendezésre a bőrbe, mely azonnal felszívódik a mélyebb rétegekben. A koktélban lapuló kulcsfontosságú összetevők segítenek fenntartani a bőr fiatalos állapotát, mely egy komplex bőrápolási program a következő lépésekkel.

Ezeknél az esztétikai beavatkozásoknál az első lépés a CO2 Carboxy terápia, mely elősegíti a bőr anyagcseréjét és természetes oxigéntermelését. A bőrsejetek elnyelik a széndioxidot és a vörösvérsejt hemoglobinja oxygént szabadít fel, ami felgyorsítja a vérkeringést, a bőr anyagcseréjét és segíti az elhalt bőrsejtek leválását. Tulajdonképpen nevezhetnénk egy modern hámlasztásnak is, mert a hatékonysága ugyanaz. Aktívan kezeli a striákat, az aknés bőrt, lifting hatással bír, mert fehérjeszintézist indít be, öregedésgátló, mérgetelenít, halványít, illetve összehúzza a tág pórusokat is. 

19 db üreges mikrotű segít azonnal bejuttatni a hatóanyagokat

Egy alapos fertőtlenítés után Andi felkente a gélt ecsettel az arcomra, majd felhelyzete a papír alapú CO2 maszkot, amit finom nyomogatással egyengetett el. A két anyag aktív reakciója egy égető, bizsergető érzést eredményezett, ami mondhatnám, hogy a kezelés legkellemetlenebb része volt, de abszolult kibírható és mindössze pár percig tart.

Ezután következett a kezelés fő eleme a Deep Shoot koktél. A steril fecskendőn 19 db üreges mikrotű segít azonnal bejuttatni 0,5mm mélyen a hatóanyagokat (ellenben néhány kezeléssel, melyeknél először csak mikrosérülést ejtenek és utána viszik be a hatóanyagokat). Ebben a lépésben egységesen juttatta be Andi a hyaluront a célzott területekre, egészen addig, amíg el nem fogyott a fecskendőből a 3ml hatóanyag. Ezt még egy kis mezoterápiával is megspékeltük, melynek köszönhetően még mélyebbre jutottak az aktív hatóanyagok. Ezután kicsit kipirosodott a bőröm, amit az utolsó lépéssel azonnal orvosoltunk, ami nem más, mint a csiganyálas nyugtató booster. Itt a maszkot Andi egy roller segítségével elegyengette az arcomon, majd végül a krémet egy isteni masszázzsal dolgozta be a bőrömbe. A csiganyál azonnal nyugtatja, javítja és megújítja a bőrt, szóval a kezelés végére már nyoma sem volt a piros foltjaimnak.

A csiganyál segít azonnal megnyugtatni a kipirosodott bőrt

Fontos, hogy ezután a kezelés után nem szabad micellás vízet , C-vitamin szérumot és semmi olyan hatóanyag tartalmú krémet, lemosót, peelinget alkalmazni, ami sav tartalmú (retinol, glikolsav, szalicilsav, tejsav, mandulasav), hiszen nem szabad jobban elvékonyítani a bőrt a hámlasztás után.

Azoknak is ajánlom ezt a kezelést, akik még nem járnak töltésekre, hiszen ez egy természetes és látványos beavatkozás, illetve azoknak is, akik már járnak, de szeretnék megőrizni a hosszan tartó hatását.  4-5 alkalom egy teljes kezeléssorozat , ami hosszabb távon is tartós eredményeket biztosít.

Ajándékozz arckezelést!

Érdemes szemügyre vennetek a Széplaki szalon többi szolgáltatását is, melyek szerintem ajándékba is szuperek, illetve egy-egy ünnepi vacsora vagy akár a Szilveszteri party előtt is célszerű kipróbálni őket, mert az azonnali lifting hatás és ragyogó bőr garantált!

A szalon elérhetőségei:

Cím: 1012 Budapest Várfok utca 7/a
Telefonszám: 06209346084
E-mail: aszeplaki77@gmail.com

___