Lifestyle, Szépségápolás

WellSpa – Revitalizál, helyreállít és ellazít!

A szépségápolásra és a wellnessre régebben két különböző fogalomként tekintettünk, ma már viszont minél eddiginél jobban igényeljük az összevonásukat és azt, hogy mindenezeket akár az otthonunkban is tudjuk élvezni.

Az ageLOC WellSpa iO rendszer többet nyújt azokból az előnyökből, amelyekre mindenkinek szüksége van a jóllét eléréséhez. Egy személyre szabott szépségápoló, wellness és testápoló készülékről beszélünk, amely segít a revitalizálásban, a helyreállításban és a lazításban, hogy a lehető legjobban nézzünk ki és úgy is érezzük magad!

Ez az exkluzív készülék az ageLOC termékekkel használatos, amelyek tudományosan bizonyított, látható eredményekkel szolgáló hatást nyújtanak, és tartozik hozzá egy IoT csatlakozású app, amely útmutatóként szolgál, illetve a készülék személyre szabott, adaptív mikroáram technológiával működik, amely a bőrünk vezetőképességéhez igazítja az áram intenzitását, valós időben.

Hogyan működik? A rendszer három fő rutinra épül:

  • Revitalizálás (Revitalise) – ageLOC WellSpaiO készülék + ageLOC Body Serum

Ez a narancsbőrre megalkotott rutin segíti a bőr látható feszesítését és kontúrossá tételét. Segít felszámolni a megereszkedett és gödrös bőrt, miközben revitalizálja, kiegyenlíti, táplálja azt.

A felkar, has, fenék és a comb felső részén ajánlott használni hetente legalább háromszor, testrészenként 3-5 percig. Finom, körkörös, lassú mozdulatokkal kell bemaszírozni a szérumot.

  • Helyreállítás (Restore) – ageLOC WellSpaiO készülék + ageLOC Body Activating Gel

Ezt a rutin a jóga kedvelőinek, a masszázsrajongóknak és a holisztikus wellness iránt érdeklődöknek ajánlom. Segít javítani a keringést a bőrrétegekben és a kötőszövetekben, a masszírozó mozgás pedig támogatja a bőr sima megjelenését.

A karon, a hason, a lábak alsó és a felső részén ajánlott maszírozni, hosszú, felfelé irányuló mozdulatokkal.

  • Lazítás (Relax) – ageLOC WellSpaiO készülék + ageLOC Body Activating Gel

Edzés vagy egy hosszú nap után a rendszer segítségével újabb szintre emeljük a szépségápolási és wellness rutinunkat. Stimulálhatjuk vele a fájós izmokat, elősegíti a lazítást, felfrissíti az igénybevett testrészeket.

Vállon, hason, vádlin, fenéken, combon ajánlott körkörös mozdulatokkal használni, különös tekintettel a feszültebb területekre fókuszálva.

A WellSpa iO készülék a maga nemében egyedülálló, különleges, fémes domborulatokkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a masszázs gördülékenységéről és kellemes érzetéről, miközben hozzájárul a bőr stimulálásához. Úgy tervezték, hogy optimálisan illeszkedjen a test kontúrvonalaira, és szépen csússzon a bőrön. Az adaptív mikroáram technológia az ageLOC WellSpa iO személyre szabásának első lépése. Használat közben a készülék folyamatosan elemzi a bőr vezetőképességét és ennek alapján állítja be a megfelelő áramerősséget, hogy mindig a legmagasabb és ezzel egyidőben a legkényelmesebb formában használhassuk.

A készülékhez tartozó termékek – az ageLOC Body Serum és az ageLOC Body Activating Gel – kellemes élményt nyújtanak a gondosan kiválasztott összetevőikkel, és nem kell lemosni őket. Ezzel egy időben az ageLOC Body Polish tisztítja és hámlasztja a bőrt a sima és ragyogó megjelenésért, míg az ageLOC Dermatic Effects mindennapos feszesítő testápoló javítja a bőr feszességét. A rendszer együttes használata nem csupán a bőr kontúrosabbá és szebbé tételét segíti, de revitalizáló hatással is bír az általános jóllét fokozásáért, valamint lehetővé teszi, hogy személyre szabd a szépségápolási és wellness rutinunkat.

Csatlakozás nélkül is részesülhetünk a szépségápolási és wellness előnyökben. Ugyanakkor az ageLOC WellSpa iO képes a csatlakozásra, és érdemes kihasználni az összes funkcióját, beleértve a személyre szabott alkalmazási célokat, az útmutatót, a személyre szabott rutinokat és a használat nyomon követését. A Vera appban számtalan rutin közül választhatunk, hogy a bőrünk és a testünk hálás legyen a törődésért!

Készen álltok a teljes körű WellSpa rutin elsajátítására?

___