Szépségápolás

Emeld új szintre az otthon hajfromázásodat a Remington újdonságaival!

Imádom, hogy az új technológiáknak köszönhetően ma már otthon is professzionális szintre emelhetjük a hajfomrázásunkat, amihez már számtalan szuper termék áll a rendelkezésünkre. Ha olvassátok a blogomat, akkor tudjátok, hogy nagy kedvenceim a Remington hajformázói, akik mindig piacra dobnak valamilyen újdonságot, ami idén ősszel sem maradt el. Szeretném Nektek bemutatni a Remington ONE két üdvöskéjét, amiket már teszteltem és bátran kijelenthetem, hogy nagyon menők!

Akár sima frizurát szeretnél, akár természetes fürtökre vágysz a Dry & Style hajszárító biztosan a segítségedre lesz. Négy hajformázó tartozékkal egészítették ki, hogy teljes körűen lehessen vele dolgozni. Nézzük meg, hogy melyek ezek:

  • Vékony szűkítő fej – ez a tartozék koncentrálja a levegőt és pontosan arra a területre irányítja, például körkefére, tövekre, ahol dolgozni szeretnénk. Segít rugalmasra szárított frizurát készíteni, akár egyenes, akár hullámos fazont szeretnénk.
  • Szállóhajsimító fej – ez a kedvencem, amit kifejezetten a száraz haj formázásakor kell használni. Egyenes stílusok kialakításánál segít elrejteni, kisimítani a kósza hajszálakat.
  • Kíméletes hajszárító diffúzor – ez a kiegészítő felgyorsítja a száradási folyamatokat, akár természetes hullámos vagy göndör a hajunk. Nagyszerű megoldás a mindennapokban, hiszen akár 4x gyorsabban elkészülhetünk vele anélkül, hogy megzavarnánk a haj textúráját.
  • Göndörségkiemelő diffúzor – a természetes hullámos fürtök nagymestere, egyszerűen és gyorsan segít a kívánt frizura elkészítésében. Göndör hajúak előnyben!

A termékkel kapcsolatban még kiemelném azt is, hogy a belsejében található Thermcare érzékelőnek köszönhetően folyamatosan szabályozza a levegő hőmérsékletét, így megvédi a hajat az extrém hőtől, anélkül, hogy az befolyásolná a hajformázás eredményét. 8 hőmérséklet- és sebességfokozat található rajta, illetve külön hideglevegős fújásra is alkalmas, amit sokan szeretnek kihasználni a hajformázás során. Nekem a sokoldalúsága mellett még tetszik az is, hogy kompakt a dizájnja, van rajta akasztható fül és a kis tárolótáskájával együtt bárhová stílusosan magammal vihetem. És még csak most jön a hab a tortán….:)

Engedjétek meg, hogy prezentáljam a Straight & Curl hajformázót is, ami egy igazi multifunkcionális “must have”! Sajnos nekem szögegyenes a hajam, ezért gyerekkorom óra göndör fürtökre vágyom, ám ezt sokszor a hajvasalás váltja ki, mert azt valahogy mindig egyszerűbb elkészítenem és kézre esik. Ehhez eddig két eszközt is használtam, amiket most egyszerűen kiváltottam ennek a hajformázónak a segítségével, ugyanis ez egy 2in1 hajsimító és göndörítő.

A Flexicover megoldásnak köszönhetően a hajformázó egyenes módba helyezésével a fedeleket a fogantyúval ellenkező irányba kell elcsúsztatni, majd kioldani a hajsimító részt és már kezdhetjük is a hajsimítást. Illetve, ha összezárjuk a simítólapokat és a fedeleket a fogantyú irányába toljuk, akkor előbukkan a 32mm-es göndörítő hajsütővas, ami automatikusan aktiválja a göndör módot, amivel a fürtjeinket készíthetjük el. Ugye, hogy milyen praktikus?

A 110mm-es hajsimító lapok hosszabbak, a hagyomásnyos változatoknál, így áthúzáskor akár egy nagyobb tincset is formázhatunk, aminek a csúszásában az antisztatikus turmalinnal átitatott kerámiabevonat is segít, ugyanis így 3x könnyedebben siklik a hajon, anélkül, hogy megakadna. A hullámos fürtök kialakításánál pedig a csúszásgátló kerámia bevonat segíti a tincsek helyén tartását a hosszan tartó eredmény éredekében. A hajformázó villámgyorsan felmelegszik, illetve 5 hőmérséklet-beállítással biztosítja az optimális hajformázási rutint. A készülék egy luxus tárolótáskával kapható és egy formázókesztyűt is tartalmaz a biztonságos hajsütéshez. Kipróbálnád?

Nézzétek meg a videókat, ahol jól látható a hajformázók egyszerű és komfortos használata:

Dry & Style hajszárító

Simíts és göndöríts a Straight & Curl hajformázóval

___