Divat

EDY LENNER – A táska, ami nem hiányozhat a gardróbodból

Már gyerekkorom óta rajongok a szép táskákért, ezért rengeteg egyedi és különleges darabom van, amiket a divatszerkesztői, stylist múltam kapcsán évről-évre gyűjtögettem. Ez a szenvedélyem nem akar elmúlni, sőt folyamatosan “vadászom” a hazai és a külföldi tervezőket, így bukkantam rá www.edylenner.com fantasztikus kreációira is. Sokan nem tudjátok, de az eredeti szakmám aranyműves, ezért pontosan tudom, hogy minden alkotásban, ami egyedileg és kézzel készül mennyi munka és energia van, ezért még inkább nagyraértékelem azt, aki ilyen formában kelti életre a megálmodott termékeit.

Lenner Edina a megálmodója ezeknek a gyönyörűségeknek

Nem hittem a szememnek, hogy ezek a táskák hazai tervezésű darabok, mert annyira, de annyira szépek, hogy ritkán találkozom ilyen részletesen megmunkált álomszép tervezésekkel. Nem kellett sokáig keresgélnem a kedvenc darabjaimat, mert egytől-egyig mindet elfogadnám. Nem maradt más hátra, mint lecsapni a kedvenceimre és “tollat ragadnom”, hogy Ti is megismerjétek a márkát és a tervezőt…:)

A márka alapítója Lenner Edina, aki 2017-ben kezdte el a vállalkozását. Korábban csak hobbyként foglalkozott a horgolással, de a sok pozitív visszajelzés annyira lelkesítette, hogy elhatározta, egyedi megrendelésre is fog készíteni termékeket, így született meg az Edy Handmade. Márkájának filozófiája és a teljesen természetes alapanyagok használata gyorsan közkedvelté tette a termékeket és egyre szélesebb vásárlói körben kezdett el terjedni. Az elégedett vásárlók, az egyre bővülő termékkínálat, az új, finomított technikák és megoldások megérlelték benne a gondolatot, hogy egy teljes arculatváltást vigyen végre és egy nemzetközi szinten elismert brandet építsen. Edina a megálmodója és megalkotója minden egyes terméknek az Edy Lenner portfoliójában, a kezdetektől arra törekszik, hogy valami egyedit, különlegeset nyújtson, hogy minden egyes vásárlója a legnagyobb elégedettséggel legyen büszke tulajdonosa termékeinek. Szerintem ez teljes mértékben sikerült, én imádom őket és ha tehetem, akkor az outfittjeim mindennapi részei.

Ők a nagy kedvenceim!:)

Háromféle anyagból készülnek a táskák: raffia, zsinór és makramé. Megrendelhetőek a webshopban azonnal elérhető darabok és vannak olyanok is, melyeket a tervezőnő egyedi megrendelésre készít, alapos egyeztetés után kerülnek legyártásra, a vevői igények mindenkori szem előtt tartásával. Termékpalettájában elérhetőek horgolt-, raffia, filc táskák, illetve ékszerek és kendők, sapkák, sálak is. Szerintem akármilyen stílust is képviselünk, ezeket a táskákat szuperül be lehet illeszteni bármilyen stylingba. Nem is szaporítanám a szavaimat, hiszen a legfontosabb részleteket sikerült átadnom, már csak rajtatok múlik, hogy szeretnétek-e a ruhásszekrényetekben látni egy ilyen álomszép kiegészítőt!

Ennek a táskának a színe álomszép és minden elfér benne a szükséges kiegészítőinkhez!

Nagyon boldog vagyok, hogy egy újabb tehetséges magyar tervezőt mutathattam be Nektek, nézzétek át az www.edylenner.com webshopját és viseljetek Ti is büszkén ilyen fantasztikus, magyar kreációkat!:)

Ugye, hogy milyen csodaszép?!

GYERTEK AZ INSTAGRAM OLDALAMRA JÁTSZANI, AHOL EGY ÁLTALATOK KIVÁLASZTOTT EDY LENNER TÁSKÁT TUDTOK MEGNYERNI!

___