Szépségápolás

Egy sminkkollekció belevaló csajoknak!

Most nem egy finom, visszafogott, hercegnős sminktermékeket szeretnék Nektek bemutatni, hanem a Miss Sporty legújabb Rock kollekcióját! A termékekkel életteli, gyönyörű sminket varázsolhatsz magadnak, mellyel megmutathatod a benned lakozó rocksztárt!

mis-sporty-nyito

A kollekció 3 meghatározó sminktermékből áll:

A szempillaspirál (999 Ft) – különleges formulájának köszönhetően akár 7x dúsabb pillákat is varázsolhat Neked, amit elég egyetlen rétegben felvinni. A kefe hajlított formája a leghosszabbtól, a legapróbb szálakat is befedi, még a sarkokba is elérnek a tökéletes fedés pedig nem is kérdés!

A feltűnő szemek nélkülözhetetlen kelléke a szemceruza (949 Ft), melyekkel valódi, drámai hatást tudsz elérni. A ceruza kúpos hegye és krémes textúrája könnyedén siklik a bőrön, így szuperül alakíthatóak vele a kontúrvonalak a szempillák alsó és felső sora mentén is.

A fenti két termék használatával is elég feltünő lesz a sminked, de ha szeretnéd igazán tetőzni a kinézetedet, akkor választhatsz a két szemhéjfesték paletta (999 Ft) közül is! Az egyik egy arany és bronzos fémes hatású árnyalat, a másik egy intenzívebb és dominánsabb füstös szemeket varázsoló paletta…na melyik vagy Te?

12097-151223-MISSSPORTY-Fabulous-PRSHOT-ok

Élvezd az életet és told fel a hangerőt!