Lifestyle, Szépségápolás

EXAGE Safe Laser – az otthoni gyógyítás új generációja!

Mindig nyitottan és nagy kíváncsisággal fordulok azokhoz a termékekhez, melyeket a gyógyítás vagy az egészségünk fejlődése érdekében fejlesztettek. A vállsérülésem kapcsán, egy kedves barátnőm ajánlásával kerültem kapcsolatba a EXAGE – SAFE LASER hazai forgalmazójával, akivel hosszasan beszélgetve realizáltam, hogy egy ilyen készüléknek minden családban helye lenne, mert a használhatósága igen sokoldalú. Ezúton szeretném Nektek bemutatni a Safe Laser 500-as modellt, amit több hónapon keresztül van lehetőségem tesztelni. Érdekes információként még azt is szeretném megosztani Veletek, hogy a pápa is ezzel a magyar találmánnyal gyógyult, ezért is kapott egyet ajándékba, amikor Magyarországon járt. 

A bőröm és a vállam kezelésére is tökéletes!

A EXAGE – Safe Laser 500 infravörös fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké – akár 8 cm mélységben is érvényesül -, így kiválóan használható mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van, illetve gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását is. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálására is alkalmas, amit most én is alkalmazok a vállam esetében. Emellett fogászati kezelések, műtétek után is segítheti a hatékonyabb gyógyulást, mert kíválóan gyorsítja a csontosodási folyamatokat. A vállam mellett, a gyerekek torok és fülgyulladásának az ápolása is folyamatban van a készülékkel, de ha éppen nem betegek, akkor is használjuk, mert immunerősítésre vagy kozmetikai kezelésekhez is tökéletes. Az EXAGE BEAUTY termékcsaládjával kapcsolatban egy részletes bejegyzéssel is készültem, olvassátok el.

Most egy kicsit bővebben is szeretném kifejteni Nektek, hogy mit is érdemes tudni még a lézerről és milyen célzott problémák megoldására nyújthat segítséget: 

  • Mozgásszervi problémák – mind degeneratív, mind túlerőltetés vagy trauma kapcsán létrejövő kórképek esetében hatékony fájdalomcsillapításra és szöveti regenerálása. Gondolok itt ízületekkel kapcsolatos fájdalmakra – ízületi gyulladás, reumás betegségek, mozgásbeszűkülés), izom-, ínszalag- vagy ínhüvely panaszokra (szakadás, rándulás, húzodás), de említhetném a gerincproblémákat (meszesedés, porckorongsérv) vagy a csontfájdalmakat (csöntöötrés, csonthártya gyulladás, alagú tszindróma)is.
  • Ideggyulladások – a gyöki tüneteket is szuperül kezelhetőek a lézerrel, köztük akár a limbágó, idegbénulás, sérvek.
  • Fogászati problémák – ez sajnos gyakran felmerülő probléma a családokban, legyen szó, akár fogfájásról, beavatkozásról, herpeszről, foghúzás, fogszabályzás utáni fájdalomcsillapításról. Ezek a problémák rányomhatják a közérzetünkre a bélyeget, szóval érdemes előrelátóan és hatékonyan kezelni őket, ami a lézer segítségével könnyedén kivitelezhető.
  • Fül-orr gégészeti panaszok – ide sorolnám az allergiás tüneteket, a gyulladásos fertőzéseket, az akut arcüreg és fülgyulladásokat, melyeknek a hosszan elhúzódó gyógyulás sokszor heteket is igénybe vehet, ami a lézer segítségeével igencsak lerövidíthető.
  • Érproblémák – sajnos nekem ilyen is van és már kezelés alá is vettem őket, a lézer segít a hajszálérproblémák, visszerek, akur vagy krónikus fekélyek kezelésében is.
  • Bőrproblémák – és végül, de nem utolsó sorban térjünk ki a bőrproblémák és sebek kezelésére is, melyek talán a leggyakrabban előforduló tünetek lehetnek. Itt említhetném a felfekvéseket, a hegeket, az ekcémár, a psoriasis-t, az aknékat vagy akár a cellulitist-t is. A fentiek mellett számomra még igen meggyőző a hatása a bőrregeneráló kozmetikai kezelésekben is, amiről egy külön blogbejegyzésben is írtam Nektek.
Akár egy hónapra is ki tudjátok bérelni!

Ha szeretnétek bővebben is informálódni a lézerről, akkor keressétek fel az EXAGE weboldalát és ismerjétek meg részletesebben is. Majdnem elfelejtettem, hogy a EXAGE SAFE LASER-t bérelni is tudjátok, akár egy hónapra is, szóval, ha hezitáltok a megvásárlásával (tudom, hogy nagy befektetés), akkor érdemes előtte kipróbálni.

___