Lifestyle

Finom ételek és egy csipetnyi szeretet!

Electrolux nyito

A környezetemben a barátnőim meg van őrülve az ezért az Electrolux Assistent csodagépért, ezért egy picit utánajártam, hogy miért is olyan különleges és gondoltam, hogy megosztom Veletek.

Red mix logo

Nemcsak az ünnepi készülődéskor van jelentősége egy jól megválasztott háztartási eszköznek, hanem egész évben jó szolgálatot tehet egy nő konyhájában. Szerencsére a tervezők egyre több olyan mremeket alkotnak, ami rengeteg funkciót képes ellátni, ilyen ez a tésztát gyúró, daráló, habverő, keverő konyhagép is.

Electolux black logo

Az Assistent konyhagép megkönnyítheti a konyhai teendőket, segít összeaprítani a zöldségeket, a levesekbem ledarálja a húst a töltött káposztához, a diót a sütikhez, gyönyörű habot készít a muffinokhoz, illetve omlós tésztát is tud dagasztani a linzerekhez.

Képernyőfotó 2015-12-11 - 10.31.26

Ezek a gyönyörűségek 5 színben és különböző felszereltséggel kaphatóak, hogy minden konyha stílusához könnyedén lehessen igazítani a termékeket. Egy szuper befektetés, mely hosszú távon biztosan megtérül…:)

Vásárold meg az Assistent robotgépet 2015. november 3. és 2016. január 15. között, majd regisztráld a vásárlásodat 2016. január 29-éig, és egy sütis könyvet adnak hozzá ajándékba, melyet Havas Dórával, a Street Kitchen blog szerzőjével közösen állítottak össze.