Szépségápolás

Férfiasan tökéletes ajándékok!

S9711_31-MI1-global-001 nyito

Az elmúlt években azt a tendenciát vettem észre, hogy a cégek egyre nagyobb figyelmet fordítanak a férfi termékek tervezésére és gyártására. A Philips világvezető a borotválkozás területén is, ezért mikor a Férjem megemlítette hogy egy új multifunkciós borotvát szeretne karácsonyra, akkor rögtön az Ő oldalukon kezdtem el nézelődni és ilyen gyönyörű ségeket találtam:

Click Style mix logo

Az egyik nagy kedvencem a Chic&Style formázó mely egy szuper 3 az 1-ben eszköz. Három különböző tartozék segítségével rendelkezik: borotválkozáshoz, formázáshoz és vágáshoz. Csak ki kell választani a megfelelőt és felpattintani, ami a SmartClick technológiának köszönhetően pofon egyszerű. Az arcbőr védelme érdekében a borotválkozás végezhető krémmel vagy akár nedvesen is, mert a markolat is vízálló. A lekerekített fésűkkel és a szabadalmaztatott gyöngyház vágóélekkel megelőzhető a bőrirritáció, így a teljes test szőrtelenítése is egyszerű és biztonságos. Ugye milyen profi?

Philips Aqua Touch mix logo

A nedves borotválkozás nagy innováció a termékeknél, hiszen így könnyedén, a zuhanyozás alatt is eltávolíthatóak a felesleges szőrszálak. Az AquaTouch borotvát gél vagy hab segítsége nélkül is lehet használni, a lekerekített fejű profilnak köszönhetően a feje szinte siklik a bőrön, így alaposan, de karcolások és vágások nélkül használható. A turbo üzemmód aktiválása 10%-kal növeli a termék teljesítményét, így a sűrűbb részeken még gyorsabban végezhető a borotválkozás, illetve a MultiPrecision penge kialakításának köszönhetően felemel minden hosszú és a rövid szőrszálat, megmaradt borostát, ami könnyedén levágható. Hölgyeim, készen álltok a legsimább arcbőr kényeztetésére?

series 9000 mix logo

A márka eddig legfejletebb borotvája a Shaver 9000, mely egydülállóan szorosan követi az arc minden kontúrját és a V-Track rendszer pedig ehhez igazodva a legideálisabb pozícióba igazítja a szörszálakat a legsimább eredmény érdekében. A 8 irányú fej, független mozgása révén 20%-kal több szőrt tud leborotválni, amit a Super Lift&Cut technológiai is segít – megemeli a szőrt és azt a bőrhöz legközelebb vágja el. Ebben a borotvában már alap felszereltség a SmartClick rendszer, mellyel könnyedén kicserélhetőek a fejek, a szakálvágóval 5 hossz is beállítható a 0,5mm-től az 3mm-es szakállig. Nekem nagyon tetszik a SmartClean rendszere is, melynek köszönhetően egy gombnyomásra mindennap újszerű lesz a borotva – megtisztítja, keni, megszárítja és tölti a borotvát. Még mindig nem tudom befejezni a termék extráit, még meg kell említenem az intuitive kijelzőt, mellyel a legjobb teljesítmény hozható ki a borotvából, jelzi, ha tisztítani, tölteni, vagy borotva fejet kell cserélni.

Azt hiszem rengeteg lényeges infót sikerült belepréselnem ebbe a cikkbe, remélem, hogy Ti is megtaláljátok majd a tökéletes Philips borotvát, érdemes ellátogatni a cég weboldalalára és szemügyre venni a teljes kollekciót!