Szépségápolás

Ragyogj Te a legfényesebben a Szilveszteri bulikban! Nyerd meg a L’oréal legújabb ragyogást biztosító termékét!

Remélem, hogy Ti is arra törekedtek, hogy a Szilveszteri bulikban lélegzetelállítóan nézzetek ki! Valamiért ezen az estén mindig azt érezzük, hogy a leggyönyörűbbnek kell lennünk. A ruha kiválasztása és a tökéletes smink elkészítése sok előkészületet igényel, ám nem szabad megfeledkeznünk a hajunkról sem! A következő termékcsalád használatával garantáltan senki nem tudja majd levenni a szemét a fényes hajadról!

Luminizer mix

A haj minden nő éke, a fényes, ragyogó haj pedig mindenkiből előhozza a természetes szépségét. A L’oréal Paris legújabb Elséve Nutri-Gloss Luminizer termékcsaládja a fakó haj ellen harcol. Glycogellel és selyem elixírrel gazdagított összetevőjével segít eltávolítani a fény visszatükröződését akadályozó szennyeződéseket. A hajszálat ragyogó, ápoló rétegbe vonja, mely nem nehezíti el a hajat és fokozza a fény visszatükröződését. A termékcsalád egy sampont (979 Ft), egy balzsamot (979 Ft), egy hajpakolást (1699 Ft) és egy shine booster spary-t (2349 Ft) tartalmaz.

PowerPoint bemutató

A pink szín egy igazán domináns árnyalat, amiből most 3 féle összeállítást álmodtam meg Nektek, igyekeztem mindenféle stílusban gondolkodni:

2015_12-nora-luminizer_1200x8004_jav1

A kedvencemmel kezdeném, amihez egy önmagában is különleges szabásvonalú ruhát választottam, amit tovább fokoztam egy párducmintás tákával és egy különleges hatású gyűrt anyagú bokacsizmával.

2015_12-nora-luminizer_1200x8004_jav13

Egy nagyon picit visszafogottabra vettem ezt a csipkebetétes ruhához megálmodott stílust, bár itt is minden darab külön-külön is szemet gyönyörködtető.

2015_12-nora-luminizer_1200x8004_jav12

Akinek már a pink szín önmagában elég, annak érdemes egy letisztultabb ruhát választani, amihez a kiegészítők adhatnak egy különlegesebb megjelenést.

2015_12-nora-luminizer_1200x8004_jav14

Ha Te is szeretnél NYERNI egy Elséve Nutri-Gloss Luminizer ajándékcsomagot, akkor csak meg kell írnod nekem, hogy Neked mi az első gondolatod a pink színről?!