Szépségápolás

Fokozd a barnaságodat!

Régen rengeteg napolajat használtam és nagyon örülök, hogy idén sok ilyen termékkel találkoztam a napozókrémek között. Mindig magas faktorszámú termékekkel kell kezdeni a szezont, de ahogy elértük a kívánt színünket rá lehet extrázni egy kis barnítóval is, amit én csak 4-5 óra magasságában merek használni, de a hatás így sem marad el.

Sokat hallottam a Biobaza termékeiről, a golyós dezodorjukról már írtam Nektek és bevállt nekünk, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a napozó termékcsaládjukat is! A SUN termékcsaládjuk öt barnító és napozás utáni kozmetikumból áll, én a napozóolajat és a napozás utáni barnulásfokozó lotion-t használtam, ezért azokról szeretném Veletek megosztani a tapasztalataimat.

2016-06_nora_biobaza_1200x700

A napozóolaj (3999 Ft) nagyon trendi kiszerelésben kapható, szuperül kenhető és nagyon dögös, ahogy a naplementében megcsillan a bőrön. Csupa természetes anyaggal segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, argán-, körömvirág és makadámdió-olajban gazdag összetevőket tartalmaz. A barnulásfokozó lotion-t (2499 Ft) este, fürdés után használtam, ez a termék is remekül kenhető, emellett könnyed formulája kettős hatással is rendelkezik: segíti a bőr színmegtartó képességét és intenzíven ápolj a bőrt napozás után. Mindkét terméknek fantasztikusan finom az illata, hatását pedig a tengerparti napbarnított bőrhöz tudnám hasonlítani, ami nagyon tetszetős.

Érdemes megnéznetek a teljes termékcsaládot, a készítményekben nincsenek mesterséges tartósítószerek, illatanyagok és prabének, ezért természetesn módon lehet velük a megfelelő barnaságot elérni! A DM és az Auchan áruházakban tudjátok megvásárolni őket….:)