Szépségápolás

Formázz és göndöríts profi hajformázókkal!

A mindennapokban, de a fotózások és sajtóesemények kapcsán is mindig törekszem arra, hogy a hajamat változatosan viseljem. Nagyon sokféle hajformázót kipróbáltam már és mindig nyitott vagyok az újdonságokra, ezért is próbáltam ki a REMINGTON legújabb hajsütőit. Gondoltad volna, hogy a márka már 80 éve töretlenül hódít a szépségipari kiegészítők között?

Remington

Most az Advanced Colour Protect hajformázó családból választottam két kedvencemet: az egyik, a PROluxe kúpvas, mellyel pillanatok alatt álomszép hullámokat tudok varázsolni magamnak. Nagyon könnyen kezelhető, gyorsan felmelegszik és pillanatok alatt elkészíthetőek vele a göndör hullámok. Egy gyönyörű tok és egy kesztyű is a tartozékok része, ami nem is gondoltam volna, hogy ilyen praktikus, de tényleg az, hiszen így elkerülhető, hogy véletlenül megégessük a kezünket a hajformázás közben.

PROluxe kúpvas

A másik a Curl&Straight Confidence meleglevegős hajsütő, mely szakszerű kialakításának és széles tartozékainak köszönhetően szárítás közben végzi el a szükséges hajformázást. A szárító szűkítőfeje, a 30 mm-es hajsütővas, a 40 mm-es meleglevegős puhasörtés hajkefe és a szögletes hajkefe segítségével magabiztosan és kevesebb gubanccal megküzdve végezheted a laza hullámok, ruganyos formák és sima fazonok kreálását. Külön kiemelném a praktikus és dizájnos csomagolását, mellyel könnyedén tárolható és szállítható is a beaty pakkunk.

Curl&Straight Confidence

Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nézzétek meg az összes elérhető hajformázót a Remington oldalain és próbáljátok ki őket Ti is, hogy körültekintően kiválaszthassátok a saját stílusotoknak megfelelő sütővasat!

Kúpvassal készült göndör hullámok