Lifestyle

Főzz akár 80 %-kal kevesebb zsiradékkal! Teljesen lenyűgözött az Airfryer

Szerintem már gyerekkorban be lehet vezetni a kicsiket a tudatos és egészséges életvitel elsajátítására. Az egészségünk a legfontosabb, ezért fontos odafigyelnünk arra, hogy a testünket/szervezetünket mivel és hogyan tápláljuk. Én minden nap törekszem arra, hogy jó minőségű termékekből készítsem el a finom falatokat, de természetesen az sem mindegy, hogy hogyan…

Sokszor a munka és a hétköznapi teendők mellett nem sok időm marad a több órás főzőcskézésre, ezért van olyan, hogy gyorsan kell elkészítenem a friss finomságokat. Nagyon szeretem a Philips termékeit, így bukkantam rá az Airfryer főzőkészülékükre is, ami már az első használat után ámulatba ejtett.

ilovemom_philips_jav-5.jpgA dizájnos kiegészítőkért rajongok ezért már első ránézésre beleszerettem ebbe a formatervezett sütőbe, pedig csak utána fedeztem fel, hogy nemcsak jól néz ki, hanem nagyon szuper vele főzni is. Ez egy innovatív Rapid Air technológiával működő háztartási gép, mely segítségével nemcsak zsíradékban süthetünk, hanem pörkölhetjük vagy akár grillezhetjük is a kedvenc ételeinket. A gyorsan keringő, rendkívül felforrosítható levegő és a különleges formatervezése teszi lehetővé, hogy egyszerűen, egészségesen és gyorsan készítsük el az ételeinket, melyek kívül ropogósak, belül pedig puhák maradnak. Én nagyon szkeptikus voltam, hogy ez hogyan is fog működni és hogyan kivitelezhető zsiradék nélkül megfőzni az ételeket, de tényleg működik és nagyon finom lett minden.

ilovemom_philips_jav-52.jpg

Rendkívül egyszerűen kezelhető, így az egész család kedvére kipróbálhatja és használhatja, nem kell mindig az Anyukára várni. Az állítható hőmérséklet szabályozóval akár 200 fokig felmelegíthetjük, és a belépített 30 perces sütési idővel előre be is állíthatjuk, így nem kell folyamatosan figyelnünk a sütés alatt, hanem kitapasztalhatjuk, hogy mihez mennyi sütési idő szükséges és közben nyugodtan elvégezhetjük a többi teendőnket. Ahogy említettem a tökéletes állag és az ízletes eredmények eléréséhez egyáltalán – vagy csak kis mértékben – szükséges zsíradék, ami szerintem igen meggyőző ha a kalória bevitelt, illetve a vitális életmódot nézzük.

ilovemom_philips_jav-53.jpgNálunk a sült krumpli és a disney pulyka falatkák a legtöbbször készített ételek, de a készülékhez rengeteg recept ötletet ajánlanak a gasztronómiai szakértők, ezért segítségükkel változatos, alacsony zsírtartalmú ételeket készíthetünk. Ezeket is igyekszem minél előbb prezentálni a kis családomnak…:)

Próbáld ki Te is, mert praktikus, egészséges és üde színfoltja lehet a konyhádnak!