Gasztro

Főzz gyorsan és stílusosan a Russell Hobbs SatisFry Airfryer&Grill segítségével!

Russell Hobbs SatisFry Airfryer
Stílusos és praktikus kiegészítő a konyhában

Egy háziasszony élete rengeteg teendővel jár, amik közül számomra a főzés a legmacerásabbak egyike. Sokszor órákat töltök a konyhában, mire elkészülnek a finom falatok és van, hogy napokig tart kiszellőztetni az aznapi menű ínycsiklandó illatait. A barátnőimtől sokat hallottam már a különböző márkájú Airfryer sütők hatékonyságáról, de a méretük miatt mindig visszakoztam, egészen mostanáig, ugyanis rátaláltam a Russell Hobbs SatisFry Airfryer & Grill sütőjére, ami több szempontból is egyedülálló.

Még csak egy párszor használtuk, de már most imádjuk!

Engem első körben már a mérete meggyőzött, mert sajnos nem túl nagy a konyhám, így korlátozott a beogadóképessége. Ez a sütő csupán 282mm magas és 320mm széles, és egy 5,5 l-es főzőedénnyel rendelkezik, szóval tökéletesek az idomai ahhoz, hogy akár a pulton is elférjen, de természetesen a szekrényben sem foglal túl nagy helyet a versenytársaihoz képest.

A második, de hasonló jelentőséggel bíró szempontom volt a szagok elleni kűzdelmem. Nincsen elszívóm és egy légtérben van a konyhám a nappalival, ezért rengeteg ideig tart, mire sikerül kiszellőztetnem. Ezzel a sütővel – mivel nincsen szüség olajra – nemcsak, hogy sokkal kevésbé terjed a zsírszag, de egészségesebben is készíthetjük el az ételeket és a hús így is zamatos marad, mivel a sütési program segít megtartani a természetes nedvességtartalmát.

Russell Hobbs SatisFry Airfryer
A 7 sütési/főzési módnak köszönhetően mindig
magabiztosan készíthetjük el a finomságokat

A következő szempont szintén nem elhanyagolható, ez pedig az idő. A SatisFry Air & Grill Multi Cooker akár 70%-kal rövidebb idő alatt készíti el az ételt, a hagyományos sütőknél akár 76%-kal gyorsabban. A 7 sütési/főzési módnak köszönhetően mindig magabiztosan készíthetjük el a finomságokat, legyen szó akár forró levegős sütésről, hússütésről, süteménysütésről, lassú főzésről, pirításról, grillezésről vagy egyszerűen csak az ételek melegen tartásáról. A legtöbb forró levegős sütő felülről melegít, ám ez a Cooker fentről lefelé keringteti az akár 260°C-os levegőt az egyenletes főzés és a minden oldalról történő sütés érdekében. Így amikor grillezünk, az ételek egyenletes hőeloszlást kapnak, szóval ez eredmény nem más, mint egy tökéletes főétel.

És végül, de nem utolsó sorban még egy fontos kritérium, hogy a főzőedény mosogatógépben mosható, így a főzés után pillanatok alatt tisztítható. A grillsütő lemez tapadásmentes bevonata háromszor tartósabb, mint a standard tapadásmentes grillsütőlemezeké, ami szintén azt eredményezi, hogy jobban véd és könnyebben tisztítható.

Russell Hobbs SatisFry Airfryer
A Cooker főzőedénye mosogatógépben is mosható

Még csak egy párszor használtuk a sütőt, de már az első étel elkészítés után rajongtam érte. Minden ételnek szuper zamatos maradt az íze, pillanatok alatt elkészültek a finomságok és végre nem terjengett a zsírszag az egész lakásban. Sütés után az edények takarítása is villámgyorsan ment, szóval engem teljes mértékben levett a lábamról!:)

Isteni zamatos minden étel

Ha még Ti is keresitek a tökéletes Airfryer-t, akkor ajánlom a figyelmetekbe ezt a Russell Hobbs SatisFry Airfryer & Grill változatot, ami nélkül én már el sem tudnám képzelni a mindennapjaimat. Rengeteg időt meg lehet vele spórolni, a többi praktikus tulajdonságairól nem is beszélve. Tökéletes kiegészítője a konyhámnak, próbáljátok ki Ti is! 🙂

___