Lifestyle

Görkorisbaleset utáni felépülés egy kis csavarral

Egy szuper görkoris diszkóban jártam februárban, ahol egy véletlen esésnek a következtében lendületből, teljes testtel ráestem a bal kezemre. Hirtelen a nyakam felé elöntött a forróság, amiből egyből arra gondoltam, hogy eltört a kezem, de szerencsére nem ez történt, viszont a fájdalmam egy tizes skálán 10/10-es volt. Az esés után azonnal felálltam és folytattuk a görkorizást, de a buli végére elképesztő fájdalmaim voltak, mire a barátnőm meg is kérdezte, hogy menjünk-e a traumára, akit persze kinevettem. Teltek a napok, de azon kívül, hogy bevérzett a csuklóm az eséstől és fájdalmaim voltak nem éreztem, hogy komoly baj lenne.

Profi kezekben Dr. Kiss Jenő ortopéd-, baleseti- kézsebésznél a Dr.Rose Magánkórházban

Az esés után 3 héttel kezdődtek a komolyabb problémáim, amikor olyan zsibbadás és fájdalom lett úrrá a kezemben, hogy minden nap fájdalomcsillapítókat kellett beszednem, hogy elviseljem a görcseimet. Mikor már napok óta nem aludtam, jegeltem a karomat, kentem különböző speciális krémekkel ráeszméltem, hogy ez nem játék, úgyhogy azonnal elkezdtem felkeresni a megfelelő szakembereket. Saját tapasztalatból kiindulva kezdtem elindulni a különböző állami egészségügyi intézetekbe, ahol nagyon készségesek voltak, de sajnos az időintervallumok tekintetében hosszas várakozási időt adtak meg a legjobb specialistákhoz, így fordultam a Dr. Rose Magánkórházhoz.

MR vizsgálaton jártam a Caring Medical Centerben

Egy családi barátunktól kértem segítséget, aki azt tanácsolta, hogy mielőtt eljutnék a megfelelő ortopéd sebészhez nézessem meg a karomat különböző képalkotó diagnosztikával, hogy lássuk, honnan eredhet a probléma forrása. Először röntgenen voltam, az negatív lett, utána jött az ultrahang, ahol nem láttak sem teljes, sem részleges szakadást, úgyhogy ajánlották, hogy menjek el MR vizsgálatra, ami már egy olyan komplex képet tud adni, mellyel látható akár a rotátor köpeny szakadása, a porcok vastagsága vagy a lágyrészek elváltozásai. Már a Caring Medical Centerben komoly szakvéleményt kaptam a vizsgálat után, Szekér Zoltán radiológustól, aki mágnesterápiára küldött, majd megadta a lehetséges terépiás irányokat.

SIS mágnesterápia

Ha még nem ismeritek, akkor leírom Nektek, hogy a SIS mágnesterápia egy egyedi, nagy intenzitású elektromágneses mezőt alkalmaz a gyógyuláshoz. Ezt az elektromágneses mezőt az applikátorba helyezett tekercs indukálja, úgy, hogy kölcsönhatásba lép az emberi szervezettel és depolarizálja a neuromuszkuláris szövetet. A kiválasztott stimulációs frekvenciától és elektromágnesesmező-intenzitástól függően alkalmazható fájdalomcsillapításra, beszűkült ízületek felszabadítása, csonttörés-gyógyulások támogatására, illetve izomrelaxációra vagy izomerősítésre. Már az első kezelés után sokkal jobb lett a kezem, így tovább folytattam a terápiát, miközben bejelentkeztem a Dr. Kiss Jenő ortopéd-, baleseti- kézsebészhez a Dr.Rose Magánkórházba, akit mindenki ajánlott.

Profi kezekben a Dr.Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórházat már ismertem, korábban is írtam róla Nektek, ezért teljes bizalommal fordultam hozzájuk. Mindössze 2 hét várakozás után jutottam el a szakorvosi vizsgálatra, ahol a doktorúr, a vizsgálat és az általam biztosított képalkotói leletekkel azonnal elkészítette a célzott diagnózist és ennek következtében sikerült hetek alatt orvosolni a problémámat. A terépiámban továbbra is helyet kapott a mágnesterápia, kaptam nyújtó gyakorlatokat és a vállamban felgyülemlett folyadék felszívódása és az izmokon megbújó ödémák eltűnése után jöhet a gyógytorna.

Remélem, hogy Ti nem fogtok hasonló helyzetbe kerülni, de ha mégis, akkor tiszta szívből ajánlom Nektek a Dr.Rose Magánkórház által nyújtotta szolgáltatásokat, ahol a legjobb orvosok és pazar környezet várja a gyógyulni vágyókat.

___