Lifestyle

Hercegasszonyoskodtunk! Megérkezni és beleszeretni…

A Hercegasszony Hotel szállása Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Mezőtúr településén várja vendégeit. A régi idők ódon falai köré képzeljetek el egy urbanista designt, a modern kor minden elvárásával felvértezve, a végtelen természet háborítatlan nyugalmában, a Körös partján egy gyümölcsössel körülvett szigeten.

Hercegasszony Hotel

A Woman Power Project hölgy tagjaival egy pár napig volt lehetőségünk élvezni ezt a csoda helyet és az élményt most megpróbálom átadni Nektek. Az idő valójában megállt, ahogy átléptük a birtok kapuját, és a homokszemek lassú hullásával elfelejtettük minden problémánkat, átadtuk magunkat a végtelen pihenés minden percének. Szinte a gondolataimat is hallottam, így talán hűen tudom érzékeltetni, hogy milyen csend ölelte körül a birtokot.

A Hercegasszony Birtokon közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba és 10 konyhával felszerelt apartman szolgálja ki a vendégek különböző igényeit. A 7 egyedileg dizájnolt szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek.

Irene Bisztro

Az éttermemben, az Irene Bisztroban helyi gasztronómiai specialitásokkal igyekszik fokozni a stílusos vidék feledhetetlen élményét, a nyári időszakban pedig óriási grillterasz teszi teljessé a kínálatukat. Szezonális és friss alapanyagokból készült ételeiket a helyi borászok selymesen fénylő borkülönlegességeivel kísérhetitek nyáron a teraszon ücsörögve, télen pedig a tágas, hangulatos bisztróban. Az őszibarack krémlevest és a sajttortát mindenféleképpen kóstoljátok meg, mert isteniek.

Wellness – jakuzzi

A wellness részlegben jakuzzi, úszómedence, finn és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század urbanizmusban megfáradt emberei számára. A medencéből kilépve már élvezhetjük is a napozóteraszt vagy akár csónakázhatunk is a körös holtágában. Ha feltöltődésre, kikapcsolódásra, kényelemre vágytok vagy akár egy tökéletes esküvői helyszínt kerestek, akkor szívből tudom ajánlani Nektek ezt a fantasztikus kis oázist!

https://www.instagram.com/p/CCIAS5thaxw/?utm_source=ig_web_copy_link