Gyerek, Lifestyle

Száguldjatok Ti is a Micro rollerekkel!

Az önfeledt pillanatok nálunk mindig valamilyen mozgáshoz kapcsolódó tevékenységgel teljesednek ki, melyekhez már komoly eszköztárunk van és nincs megállás. A lányok születésétől kezdve rajongói vagyunk a micro rollereknek, de mivel folyamatosan nőnek, ezért ennek megfelelően más-más típusra van szükségük. A Lili olyan magas szintre fejlesztette a rollerezés iránti rajongását – ami, minden nap az életünk része – hogy szerette volna, hogyha egy streetstyle változat büszke tulajdonosa lehetne, és mit tehet ilyenkor egy ÉdesAnya….:)

Micro roller

Már a kezdektől a rózsakerti A-Wear Sport üzletében vásároljuk a Micro rollereket, így nem is volt kérdés, hogy most is hozzájuk fordultam segítségért! A helyszínen annyi féle csúcsszuper roller vett körül, hogy Ági, a tulajdonos segítsége nélkül nem is nagyon tudtam volna eligazodni a választásban. Megbeszéltük, hogy Lilinek milyen igényei vannak és végül a Micro Sprite Deluxe modell mellett döntöttem, el is árulom Nektek, hogy miért. Ez a guruló jármű olyan innovatív újjítást kapott, amellyel minden kétkerekű rollerezni vágyó gyermek és felnőtt egyaránt elégedett lehet. A 12 cm-es kerekei, a pehelykönnyű vázrendszere, az új kormány kialakítása, mind-mind élvezetessé teszi a száguldás élményét. A kormányoszlopon elhelyezett Tube Light LED lámpával pedig az éjszakai menőzés is garantált! Én is igyekszem tesztelgetni, de nem mindig sikerül kikönyörögnöm, hogy használhassam….:)

Micro Sprite Deluxe

Miközben kiválasztottam Lili új rollerét, a régit megszervízelték, mert Lénus megörökölte a korábbi Maxi Micro kedvencet. Amióta megkapták egyszer sem volt vele probléma, de a napi használtsága miatt le kellett cserélni a kerekeket és a féket is, hogy biztonságban tudják használni őket. A Maxi Micro Deluxe egy újragondolt, újratervezett elől kétkerekű roller  5-12 éves gyermekek részére, mely 70 kg-ig terhelhető és a kormánya is fokozatmentesen állítható. Ezek a 3 kerekű modellek a gördeszkázáshoz, szörfözéshez hasonlóan, a test súlypontjának áthelyezésével, a kormány oldalirányú elhúzásával irányíthatóak. Hogy miért is nagyszerű ez?  Mert a kicsik ezzel sokkal jobban tudnak manőverezni a kétkerekű rollerekhez viszonyítva, ezáltal sokkal vagányabb, izgalmasabb rollerezést kapnak a lábuk alá, mely nagyon fejleszti a mozgáskészséget, koncentráló képességet és a nagy motorikus mozgásokat. Több nyugati országban már terápiás célokra is alkalmazzák az elöl kétkerekű Micro rollereket.

Amikor még tipegni tanultak, akkor kapták a legelső csoda járgányukat, a Mini Micro Deluxe modellt, mely 35 kg súlyhatárig terhelhető és 2-5 éves korú gyermekek részére készültek, szintén 3 kerékkel, hogy a kicsik egyensúlyát minél hatékonyabban fejlessze, illetve a rollernek minél nagyobb stabilitást adjon az egyébként is biztonságos rollerezés közben. A gyermek a kormány oldalirányú billentésével és a test súlypontjának áthelyezésével könnyedén elsajátítva a kormányozási technikát, amit akár hepehupás, repedésekkel teli aszfalton is könnyedén kivitelezhet. Az ipari csapágyaknak és a kerekek minőségének köszönhetően egy igazán minőségi rollerrel tudnak manőverezni a kicsik a sokak számára általában unalmas sétálás helyett.

Mini Micro Deluxe

A fenti modelleken kívül még nagyon sokféle rollert találtok az A-Wear Sport üzletében és webshopjában, ezért érdemes specifikusan, a saját igényeiteknek megfelelően megismernetek és kiválasztanotok a kedvenceteket! Szívből ajánlom őket, nem fogtok bennük csalódni!

https://www.instagram.com/p/CCQHrtehRc3/?utm_source=ig_web_copy_link