Divat

Ismerjétek meg a GANT legújabb órakollekcióját!

Egy újabb állomásához érkeztem az órák iránti rajongásomnak, melyben megismerkedhettek a GANT márka legújabb modelljeivel. Szerintem már sokan hallottatok a brandről a ruhás részlegről, mégis szeretném ha egy kicsit jobban megismernétek őket, tulajdonképpen már a szlogenjük is igen kifejező: „A Gant az erőfeszítések nélküli jólöltözöttség érzését jelenti.”

A GANT alapítója egy szegény sorból származó ukrán bevándorló, Bernard Gantmacher, aki 1949-ben ingeket kezdett el készíteni az amerikai New Haven városában. Szenvedélye a minőség és az egyedi design volt, amely hamar a védjegyévé vált, inspirációja és a márka alapvető értékei pedig az őszinteség, az egyéniség, a kiválóság és az optimizmus. 1980-ban egy svéd vállalat megszerezte a jogokat önálló kollekció gyártására, majd 1985-ben indult hódító útjára Európában is a márka. A ruházati termékeken túl órákat, napszemüvegeket, kozmetikai termékeket is kínálnak a vásárlóknak.

Én most az óráikba szerettem bele, melyek nemcsak divatosak, de a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Funkciójában nem nagyon szoktam elemezni az órákat, de a megjelenésüket és az időtállóságukat annál inkább. Készítettem Nektek 3 összeállítást, amiben láthatjátok, hogy milyen sokféle stílusban hordhatóak ezek a gyönyörű modellek.

Szeretem színharmóniában tartani a teljes öltözékemet és valamikor komoly gondot jelent, hogy arany vagy ezüst kiegészítőkkel dobjam fel azt, ami ezekkel az órákkal teljes mértékben kiküszöbölhető, hiszen mindkét árnyalat megjelenik a felületükön. A fenti karórákat bármilyen hétköznapi stylinggal el tudom képzelni, de a kövekkel díszített modellt akár egy elegánsabb ruhával is, alkalmibb összeállításban.

A színesebb órákhoz inkább lezserebb, streetsyleosabb szettet válogattam össze, nekem ezekkel passzolnak a leginkább. Ők egy picit kötöttebbek a szinük és sportosabb kinézetük miatt, de azt gondolom, hogy a nőiesség ezekben a modellekben is visszaköszön, hiszen a piros változat körbe kövekkel van díszítve, a kékhez pedig nyugodtan párosíthatunk rosé ékszereket.

Ebben a szezonban sokan nem szeretik a világosabb tónusú ruhákat és kiegészítőket én mégis mindenkit buzdítok ezeknek a viselésére, mellyel könnyedén elűzhetjük a szürke hétköznapokat. A fehér szín önmagában gyönyörű, de arannyal vagy ezüsttel kombinálva még hangsúlyosabb.  A bazáromba választott órák az egyszerű vonalvezetésüknek köszönhetően jól kombinálhatóak, így könnyedén be lehet építeni őket a ruhatárotokba.

Az órákat az itstimeshop webshopjában tudjátok megvásárolni, ahol még rengeteg féle óra közül válogathattok!:)