Szépségápolás

Megérkeztek a L’oréal Paris ellenállhatatlan sminkújdonságai!

A L’oréal Paris izgalmas újdonságokkal készült a téli szezonra, melyek közül szeretném Nektek bemutatni a kedvenceimet. Mindig csodálom, hogy hogyan lehet megújulni a sminktermékek piacán, mert már olyan sok szép termék áll a Hölgyek rendelkezésére, hogy szebbé varázsolják magukat, de szerencsére nincs megállás.

Én rajongok a szempillaspirálokért, mert szerintem sokszor elég, ha csak őket használjuk és máris karakteresebb lesz a tekintetünk. A Paradise Extatic természetes összetevőkkel táplálja és védi a pillákat. Az ultrakrémes textúráját egy finom sörtékből álló puha kefével lehet felvinni és máris érzéki szemet varázsolhatunk magunknak.

Ha szereted még jobban kihangsúlyozni a szemedet, akkor vedd szemügyre az Infaillible Eye Paint szemhéjfestékeit. A semlegesebb hatású smink szerencsére ma már egyre elterjedtebb, így természetes hatást keltve tudjuk még jobban kihangsúlyozni a kontúrjainkat. Ez a különleges szemhéjfesték család két lépésből áll: elsőre egy fixáló báziskrémmel megalapozzuk a bőrfelületet, majd a válaszottt színárnyalattal kifestjük a hangsúlyozni kívánt felületeket. A krémes textúra könnyű felvitelt bizosít, ami akár 24 órán keresztül is a helyén marad, így biztosítva tökéletes ragyogást a tekintetünknek.

Egy szép sminkhez az alapozás is létfontosságú, melyhez a True Match minerals termékcsalád nyújt ideális megoldást. Az ásványi alapozó, szalicil savval biztosít természetes megjelenést az arcbőrünknek, amit egy átlátszó, fixáló púderrel tudunk matt hatásúvá varázsolni. Egy tömör kabuki ecset biztosítja a termékek felvitelét, melyek tökéletesen eltüntetik a pórusokat és természetes arcbőrt eredményeznek.

Az alapozás mellett sokan használnak korrektorokat is, melyekkel még jobban el lehet tüntetni a nem kívánatos karikákat és foltokat. Természetesen a márka portfóliója erre is kínál megoldást a True Match termékcsaládjával. A Touche Magique egy folyékony korrektor, mely lágy fedéssel tünteti el a fáradtság jeleit, amit egy ecsetes applikátor segítségével lehet felvinni a bőrre, nagyon egyszerű a használata. A Chubby krémes korrektor az előzőnél egy picit erőteljesebb fedést biztosít, vele a bőrhibákat és a nagyon sötét karikákat is el lehet tüntetni. A The One korrektor is egy izgalmas formula láthatatlan fedőréteg képzéséhez, Ő egy erősen pigmentált folyékony textúrával épül be a bőrbe és így biztosít tökéletes fedést az arcbőrnek. Nehéz a választás ugye?

Egy szép sminket egy dögös rúzzsal lehet megkoronázni, amit most az Infaillible Lip Liner ajakceruzákra lehet lecserélni. Ezek az izgalmas és intenzív szinű ajakceruzák gél textúrájuknak köszönhetően könnyedén felvihetők az ajkainra, így varázsolva ellenállhatatlan megjelenést magunknak. A termékek vízállóak és akár 24 órás tartást biztosítanak, kell ennél több?

Ha nem győztelek meg az ajakceruzák használatáról, akkor választhatod az Infaillible Lip Paint aplikátoros szájfényeit, melyek most matt és natúr színvilágban elérhetőek. Egy ultramatt és krémes textúra biztosítja a drámaian erős fedést és matt hatást, amit egy ferdén vágott applikátor segítségével tudunk felvinni.

Remélem találtatok Ti is a kedvetekre való újdonságot, én az ajakceruzát és a szempillaspirált fogom elsőként kipróbálni…:)