Gyerek

Karácsonyi ajándék tippek, amik közül KIVÁLASZTHATOD és MEGNYERHETED a kedvenc FIÚS ajándékodat!

Múlt héten a kedvenc lányos játék újdonságokat mutattam be Nektek, most a fiúknak is összegyűjtöttem a Top 5-ös listámat, amiket szerintem a Télapó vagy a Jézuska zsákjában is szívesen látnának a gyerekek.

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x7003

Ha egy szuper ügyességi játékot keresel, akkor a Kukamóka társasjáték egy nagyon szórakoztató megoldás lehet az egész család számára. A főszereplő egy izgő-mozgó szemetesvödör, amibe bele kell találni a papírgalacsinokkal miközben az folyamatosan változtatja a helyét. Szerencsére két nehézségi szintet lehet beállítani, így a gyakorlás után jöhet majd az igazi verseny! (7999 Ft)

Nézzétek meg a termékhez készített ajánlót, nagyon vicces:

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x7004

Szerintem óriási nagy sláger lesz a Micro Boats hajóversenye, ahol csak a túlélés a cél! Egy 180 cm hosszú pályán kell végigmenni, úgy, hogy közben nem leszel a cápa áldozata. Csak el kell indítani a kis hajókat, amik 4 irányban mozognak és 360 fokban pörögnek és már indulhat is a vízi futam! Természetesen a hajók a kádban vagy akár egy vödörben is tökéletesen funkcionálnak, ahol a gyerekek saját maguk alakíthatják a versenypályát! (3499 Ft-tól)

Íme a verseny:

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x700

Eddig csak a lányoknak ajánlottam az Aquabeads gyöngyös kézügyesség fejlesztő játékot, de most a fiúknak is elkészültek a Star Wars mintások. A játék lényege végtelenül egyszerű, csak bele kell helyezni a gyöngyöket a mintáknak megfelelően a tartóba, amik egy kis vízpermet segítségével összetapadnak és már készen is van a 2D-s vagy 3D-s figurák, alakzatok. Ugye milyen ötletes és kreatív? (3990 Ft-tól)

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x7002

A Geomag mágneses, fejlesztő játékáról már korábban is írtam Nektek, mert szerintem nagyon ki vannak találva, fejlesztenek és közben szuperül lekötik a kicsiket (még néha minket is). A szupererős mágneses elemek segítségével lehet belőlük épületeket, állatokat, járműveket építeni, csak a gyerekek fantáziája szabhat határt a kivitelezésnek. A termék kapható rószaszín, foszforeszkáló, csillogós változatokban, amik mellé most csatlakoznak a legújabb fekete-fehér panelek is. (8499 Ft-tól)

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x7005

A Stikbot figuráit 4 éves kortól ajánlják, mégis én azt gondolom, hogy az animációs rendezéshez kicsit idősebb és érettebb korosztály szükséges. A Stickbot műanyag figuráival már önmagában izgalmas a játék, felmásznak a lámpádra, lecsüngnek a monitorodon, versenyeznek az ablakodon, csak a saját kalandjaikat hajtják. Kialakításuknak köszönhetően nagyon hajlékonyak és a kezükön, lábukon található tapadókorongok segítségével szinte bármilyen pózba és felületen megtapadnak. Tökéletes animátorok, ezért a stop-motion technikák felvételéhez – képkockánkénti rögzítési mód – jó szereplők, igazából bármilyen rendezésű animációs filmet készíthetünk velük. A Stikbot Studio ingyenes mobil alkalmazás segítségével összevághatjuk vele a saját filmünket. Csapó indul…! (1290 Ft-tól)

2016-11_nora_jateksziget-fius-6_1200x700_nyerj

Remélem, hogy Neked is megtetszett a fenti játékok egyike, amit szívesen MEG is NYERNÉL! Ehhez nem kell mást tenned, csak:

  1. LÁJKOLNI a Játéksziget facebook oldalát!
  2. Megírni nekem blog vagy facebook kommentben  – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy a fenti ajánlómból melyik a kedvenc játékod!