Lifestyle

Készíts egészséges és finom koktélokat a Philips gyümölcscentrifugájával…Mi is kipróbáltuk!:)

Sajnos egyre több vírus és betegség vesz körül minket, amik ellen nem gyógyszerrel kellene védekeznünk, hanem egészséges életvitellel, rendszeres testmozgással és az ételeink minőségi fogyasztásával. Anyaként már nem csak magamra kell figyelnem, hanem a kislányomért és a férjemért is felelőséggel tartozom, így a konyhában mindenféleképpen rajtam a sor, hogy egészséges és finom ételeket és italokat tálaljak az asztalra.

ilovemom_philips.jpg

Rengeteget gyümölcslevet kipróbáltunk már és nagyon szeretjük őket, ám azt gondolom, hogy az eredeti gyümölcs íznek nincsen párja, amit kizárólag friss gyümölcsök préselésével érhetünk el. Számtalan termék közül válogathatunk a piacon, de egy háziasszonynak, így nekem is vannak alap elvárásaim egy adott háztartási géppel kapcsolatban, amit a gyümölcscentrifuga vásárlásánál is előtérbe helyeztem:

  • A kislányom születése óta sajnos nem vagyok nagy alvó, ezért én kelek fel legelőször a családban. Szeretek mindent előkészíteni mire felébrednek, ezért fontos, hogy a háztartási gép csendben üzemeljen, míg tüsténkedek a konyhában
  • A gyümölcsök mellett, zöldésgeket is bele szoktam csempészni a dzsúzokba, ezért strapabíró szerkezet és erős motor is szükséges a gépbe
  • Nálunk sokszor van vendégség, a barátaink rendszerint nálunk is alszanak, ezért a kellő adagok elkészítésére is oda kell figyelnem, tehát fontos az elkészíthető gyümölcslé mennyisége.
  • És végül az egyik legfontosabb követelmény számomra, hogy jól tisztíthatóak legyenek a kiegészítők, akár a mosógépbe is be tudjam tenni őket

Ezeknek az alap elvásároknak a tudatában választottam ki a Philips Avance Collection gyümölcscentrifugáját, mellyel számomra egy igazi élmény elkészíteni a sok-sok finomságot. Rengeteg juice-t készítettem már vele, nézzétek meg, hogy milyen jól ki tudom használni a gépet:

ilovemom_philips2.jpg

Reggelikhez…

Hétvégén nem kell rohanunk, ezért akkor igazi terülj terülj asztalka van a reggeliző asztalunkon. A sok finomság mellé nélkülözhetetlen a frissen facsart narancslé, amit almával, répával és grapefuittal szoktam megbolondítani.

ilovemom_philips3.jpg

Sportoláshoz…

Amikor sikerül odafigyelnem a rendszeres testmozgásra, akkor nagyobb fókuszt kap a fogyókúrám is. Ilyenkor az esti étkezésemet ki szoktam váltani egy kiadós gyümölcs-zöldség koktéllal, itt csak a fantáziám szab határt, hogy mit teszek a préselt italomba.

ilovemom_philips4.jpg

Kerty partyhoz….

A narancslé nemcsak egészséges, hanem kíváló alapja is lehet finom koktéloknak. A barátainknak érkezése előtt sokoszor 2-3 liter narancslevelet is elő kell készítenem, amit valaki egy kis alkohollal vagy sziruppal spékel meg a forró nyári esti partyhoz.

Én nagyon beleszeretem, remélem, hogy Neked is lesz lehetőséged kipróbálni!:)