Lifestyle

Örökítsd meg a gyermeked legszebb pillanatait!

Egy gyermek születése rengeteg különleges pillanatot hordoz magába, melyeket érdemes és meg is kell örökíteni. Sokan autodidakta módon próbálkoznak a legjobb beállítások és képek elérésével, de képzeljétek el, hogy egy tanfolyam keretein belül Ti is profik lehettek ebben a műfajban! Én mindig tűzközelben voltam a fotózásokat illetően, de az a terület nagyon egyedi és ezért egyedi tapasztalatokra és oktatásra van szükség hozzá.

ilovemom_elkapott_pillanatok.jpg

Szeretném Nektek bemutatni Tungler Andreát, az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió fotográfusát, aki különleges tanfolyamokkal várja a lelkes fotósokat és olyan anyukákat és apukákat akik fotózni vágynak! Egy zuglói fotóstudióban keltette életre az álmait, ahová a testvérem jelentkezett az újszülött fotózás workshopjára, így most Ő fog Nektek beszámolni az élményeiről:

“Nagyon nagy élmény volt az egész nap Andi stúdiójában, ahol bepillanthattunk a kulisszák mögé, hogy hogyan is készülnek ezek a tündéri képek. Jó azt látni, amikor valaki tényleg azzal foglalkozik, amit igazán szeret, és ez érződött végig a nap folyamán, nagyon jó hangulatban telt. Érdekes volt látni, hogy egy egy babakép elkészítéséhez mennyi idő és türelem kell, rengeteg hasznos tudnivalót hallottunk és utána a gyakorlatban láttunk is. A nap nemcsak a fotózásból, hanem elméleti részből is állt, és mivel Andi a fotós vállakozása előtt az üzleti életben is ért el sikereket, így hasznos marketing tanácsokkal is ellátott minket. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek, engem csak megerősített abban hogy továbbra is a fotózás az utam, és nagyon hálás vagyok Andinak hogy a tudásából egy szeletet megosztott velünk! 🙂 “

Íme egy videó, ami után biztosan kedvet kapsz, hogy Te is ott legyél a következő újszülött fotós workshopon:

Az újszülött fotózás mellett Andi kismama-, baba-, családi- és születésnapi fotózásokat is vállal, ahol rengeteg elégedett és boldog család köszön vissza a képekről! Én mindenkinek ajánlom, hogy legalább évente egyszer készítsen egy maradandó emléket a családról egy kép formájában , amit egy szép keretben akár szülinapra vagy Karácsonyra odaajándékozhat a szeretteinek!

ilovemom_elkapott pillanatok_csaladi nyito

Tudjatok meg mindent a fotózásokról és a workshopokról Andi weboldalán az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió címén.