Lifestyle, Szépségápolás

Koncentrálj a hatóanyagokra!

Az illóolajok és az aromaterápia sokszor összefonódik spirituális, már ezoterikus gondolatokkal. Van olyan cég, aki ennek az irányvonalnak a mentén népszerűsíti a márkáját és van olyan is, aki a hatóanyagokra koncentrálva szeretteti meg a vásárlóival a termékeit.

A Herba Therapy az illóolajok minőségét garantálja, így biztosak lehetünk abban és erre garanciát is vállalnak, hogy kizárólag bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező, 100% tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat forgalmaznak és használnak a készítményeikben. Illóolajok, növényi olajok , szappanok, krémek és diffúzorok is megtalálhatóak a márka portfóliójában, melyek között érdemes szemezgetnetek. Összeválogattam Nektek néhány olyan olajat, melyeknek igen komoly hatásai vannak és személy szerint nem igen hallottam róluk:

  • Kúszó fajdbogyó – fájdalom- és gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén kivételes a fejfájás, migrén leküzdésében, és antireumatikus kezelésekben.
  • Olasz szalmagyopár – élen jár a gyulladáscsökkentés, hegkezelés, vérömleny kezelésében és a bőr fiatalságának megőrzésében. Immortelle, a halhatatlanság olaja.
  • Geránium – kiváló vérzéscsillapító, sebgyógyító. Eredményes antidepresszáns, nyugtató, általános erősítő. Eloszlatja a beszéddel kapcsolatos szorongást és vércukorszintcsökkentő.
  • Pálmarózsa – ránctalanító, sejtregeneráló, immunerősítő, fertőtlenítő tulajdonságú illóolaj. Fülgyulladás és túlzott faggyúmirigyműködés esetén alkalmazható.
  • Tömjén – terápiás tisztaságú illóolaj kiváló hámosító, megőrzi a bőr frissességét és fiatalságát. Misztériumolaj, energetikai tisztító.

Érdemes ellátogatnotok a Herba Therapy webshopjába, ahol a termékek mellett szuper újévi energia csomagokat is találtok!:)

___