Szépségápolás

Láthatatlan védelem a Softelle intimbetét -el, amire minden nőnek szüksége van. NYERJ egy hónapra elegendő ajándékcsomagot!:)

Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon pozitív tapasztalataim voltak, ezért ezt Veletek is szeretném megosztani.

ilovemom_softelle.jpgA termékcsaládban többféle modell közül válogathatunk, én most kiemeltem azokat, melyek azt gondolom, hogy minden nő életében szerepet játszhatnak a hétköznapokban. Készítettem egy inspiráló bazáros összeállítást Nektek…

ilovemom_softelle2.jpg

A nappali betétekhez egy olyan ruhaszettet választottam, ami egy picit merészebb, de azt gondolom, hogy business kategóriában is megállja a helyét. Magabiztosságunkhoz fontos, hogy egész nap frissnek érezzük magunkat, amihez szükségünk van egy észrevétlen védelemre. Ez a betét extém nedvszívó képességgel rendelkezik, így ritkábban szükséges cserélni. Pamut tartalmának köszönhetően kivételesen puha a felülete így nagyon kényelmes és egyáltalán nem zavaró az egésznapos rohangálás közben sem.

ilovemom_softelle3.jpg

Az éjszaka a feltöltődés időszaka ezért ez is egy igen fontos állomása a napunknak. Szerintem minden hölgy tudna mesélni az élményeiről, amikor az intim betétje miatt nem úgy sikerült átaludnia az éjszakát ahogy azt eltervezte. A Softelle éjszakai betétjei dupla szárnyas elmozdulás védelemmel, egyedülálló oldalsó-kifolyás védelemmel, illetve azonnali folyadék megkötéssel biztosítja számunkra a nyugodt éjszakákat.

ilovemom_softelle4.jpg

Egy esti kikapcsolódás mindig tökéletes összhangot kíván. Szeretünk csinosak és ápoltak lenni, hiszen így tudunk igazán lazítani. Ehhez a legkényelmesebb tisztasági betétet ajánlom, mely nemcsak légáteresztő, szuper nedvszívó képességű, hanem a többi Softelle betéthez hasonlóan baktérium-terjedés gátló és szagsemlegesítő hatású is.

ilovemom_softelle5.jpg

Az én táskámban mindig van egy intim törlőkendő is, mely ideális a mindennapokban, otthon, utazásnál és a menstruációs időszakban egyaránt. Szuper a csomagolása, mert könnyedén visszazárható, emellett az egyik legnagyobb előnye, hogy 100% biológiai úton lebomló és a toilette-n is lehúzható!

A Softelle termékeihez kapcsolódóan készítettek egy intimbetét összehasonlító tesztet – nedvességfelszívó képesség, oldalsó kifolyás-védelem, baktérium-terjedés gátlás és légáteresztő képesség – melynek részletes eredményeiről és a videókról bővebb információt is megtaláltok a Softelle weboldalán. ilovemom_softelle6.jpg

Ha Te is szeretnél NYERNI egy hónapra elegendő Softelle intimbetét csomagot, akkor LÁJKOLD a Softelle oldalát és írd meg nekem, hogy számodra melyik élethelyzetben a legfontosabb a megfelelő intim termék kiválasztása?!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!