Divat

Legyél Te a legstílusosabb a strandokon, amihez VÁLASZD KI és NYERD MEG a kedvenc fürdőruhádat a Konkurenciától!

Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket – mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek milyen fürdőruha áll jól – hanem a színekre és a fazonokra fókuszálok.

ilovemom_konkurencia.jpgNem tudom, hogy Nektek hány fürdőruhátok van, de azt gondolom, hogy egy női gardróbban minimum 3 darabnak kell lennie egy szezonban, amit a saját stílusunknak és ruhatárunknak megfelelően tudunk igazítani. A Konkurencia Fehérnemű évről évre igazodik a piaci igényekhez, ezért idén is rengeteg fazonnal és választékkal lepte meg a vásárlóit. Én most az alapokra koncentrálok és olyan darabokat válogattam össze Nektek, melyek minden Hölgy gardróbjában megállják a helyüket.

Az örök klasszikussal, a FEKETE színnel kezdeném a bazár összeállításomat. Sokan azért választják ezt a színt, mert slankít, de azt gondolom, hogy egy színes fürdőruhával is el lehet érni ezt a hatást, csak a szabásvonalakra kell figyelni. Ezzel az árnyalattal a kiegészítők is könnyedén kombinálhatók, így szuperül variálható mintás darabokkal vagy akár a saját színével is. Én az utóbbit választottam és a különleges rátétekre, textúrákra helyeztem a hangsúlyt.

ilovemom_konkurencia2.jpgHa meg szeretnénk hagyni a homogén színeket, de el szeretnénk rugaszkodni a feketétől, akkor a SZÍNES darabokban keressük a megoldást. Szuperül lehet válogatni a háromszög, csík, push up-os fazonok közül, tényleg egy a fontos, hogy jól érezzük benne magunkat. Ezekhez a darbokhoz egyszínű, de mégis színes kiegészítőket párosítottam, így tovább tudjuk fokozni a letisztult, ám mégis stílusos megjelenésünket.

ilovemom_konkurencia3.jpgAki szereti megmutatni az igazi énjét és nem riad el a MINTÁS daraboktól, Nekik ajánlom ezeket a vidám fürdőruhákat. A kétrészes fazonok mellett az egyrészeseket sem szabad figyelmen kívül hagyni, mert még mindig a divatban vannak és akinek problémája van a hasával, annak tökéletes választás, hiszen ápol és eltakar. A kiegészítőkből is nyugodtan válasszunk feltűnöbb darabokat, ha figyelünk a színek harmóniájára, akkor szuper lesz az összhang.

ilovemom_konkurencia4.jpgA legkisebb divatdiktátoroknak is jár a figyelem! A kislányoknak az Édesanyjukkal tökéletesen összhangban lévő modelleket terveztek, ami egy újabb bizalmi kapocs az amúgy is imádott Anyukájuk mellett. Az Ő esetükben célszerű a kényelmet előtérbe helyezni, hiszen akkor tudnak majd önfeledten játszani a strandokon.

ilovemom_konkurencia5.jpgHa Te is szeretnél NYERNI egy trendi fürdőruhát a Konkurenciától, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a Konkurencia facebook oldalát!
  2. Válaszd ki a Konkurencia weboldaláról (www.konkurencia.hu), hogy melyik fürdőruhát szeretnéd megnyerni?!
  3. Írd meg nekem blog vagy fb kommentben, hogy melyiket választottad – kizárólag az ilovemom blog vagy fb oldalán szereplő kommentek vesznek részt a játékban!ilovemom_konkurencia6.jpgHa tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!