Gyerek, Szépségápolás

Még mindig keresed a megoldást az ekcémás bőröd kezelésére?

Sajnos az ekcéma a mi családunkban sem ismeretlen fogalom, a kislányomnak is van és a kezelésére már igen sokféle terméket kipróbáltunk. Egy barátnőm ajánlotta a Glutaderma krémet, ami nagyon hatékony, ezért szeretném Veletek is megosztani.

Tudjátok, hogy mi az atópiás dermatitisz vagy más néven ekcéma?

Elsősorban a gyermekeket érinti, de a felnőtteknél is előfordulhat. Az atópiás dermatitisz Magyarországon a gyermekek közel 17 %-át érinti, és a felnőttek 2-10 %-ánál fordulhat elő. Az ekcémás megbetegedések 80%-ában a kezdet az első 5 életévre tehető, amit a betegek 60-70 %-a 20 éves korra „kinőnek”. A gyermekkorban induló és felnőttkorra is „megmaradó” formára hajlamosítanak a következőek:

  • pozitív családtörténet – közeli rokonoknál előforduló ekcéma,
  • korai betegségkezdet,
  • súlyos gyermekkori klinikai forma,
  • fényérzékeny, világos bőrtípus.

A leglátványosabb tünetei a bőr kiszáradása és az intenzív viszketés, amit a gyerekeknél igen nehéz kordában tartani. A lefolyásuk hullámzó lehet, van, akinek felváltva jelentkezik fellángolásokkal és nyugalmi szakaszokkal, van akinek akár váladékozik is a seb és van, akinek egyszerűen olyan, mintha hámlana a bőre.

Az első tünetek már csecsemőkorban, 2-3 hónaposan kezdődhetnek, jellemzően a hajas fejbőr és a homlok, az arc területein. A gyermekkori formánál a végtagok és a törzs is érintettek, tipikus megjelenési helyek például a hajlító felszínek: könyökhajlat, kéztő, térdhajlat, boka, illetve a tarkó, a talp, a kezek. Felnőtt korban a gyermekkorinál általában enyhébbek a tünetek, amik a hajlatokat, a nyakat, arcot, és a kéz és a láb területét érintik.

A tünetek sajnos az életminőség romlásában játszanak szerepet, hiszen a viszketés zavarhatja az alvás nyugalmát, fáradtságra és depresszióra hajlamossá válhat tőle az ember, illetve tele lehetünk félelemmel azzal kapcsolatban, hogy esetleg szteroidos készítményeket kell majd alkalmazni.

Mi a megoldás az ekcéma kezelésére?

A Glutaderma krém, mely egy olyan hidratáló bőrápoló termék, melyet kifejezetten az ekcémára hajlamos bőrre fejlesztettek ki. Számos hasznos összetevője támogatja a bőr normál funkcióit, emellett kiemelten hidratál, valamint bőrnyugtató hatású, amivel az ekcéma okozta kellemetlen viszkető érzés csökkentését is szolgálja. Nem ragad, nem hagy foltot és isteni “orvosi” krémes illata van, a lányom imádja krémezni magát vele.

Különlegessége az egyedi mátrix, azaz hogy a bizabolol, pantenol és allantoin, mint bőrnyugtató anyagok egyaránt jelen vannak benne. Mitől olyan különleges?

  • Két rendkívül erős és természetes antioxidánst tartalmaz: a glutationt és az E-vitamint. Ezek az antioxidánsok segítenek megküzdeni azokkal a szabadgyökökkel, amelyek szerepet kaphatnak az ekcémás bőrfolyamatokban is.
  • A Glutaderma krémben ezek az antioxidánsok liposzómás formában vannak jelen, hogy a biohasznosulásuk a legoptimálisabb lehessen.

Ajánlott fogyasztói ára: 2582 Ft/20g

Próbáljátok ki, mert tényleg nagyon szuper a termék, bízom benne, hogy Nektek is segíteni fog! 🙂

___