Gyerek

Ismeritek a Funside LUPA napközis táborait?

A korábban bemutatott Funside balatoni táborok mellett szeretném felhívni a figyelmeteket a Budapest tengerpartján” zajló Lupa táborokra is! A gyerekek nyári szórakoztatása mindig kihívás a szülők számára, de szerencsére ma már számtalan lehetőség kínálkozik a nyári hetek hasznos időtöltésére. A LUPA napközis táborok két nyelven zajlanak és idén újdonság, hogy a kijelölt héten két foglalkozás is választható, illetve már a Mini korosztály (6-7 évesek) is részese lehet az élményeknek. Nekem azért is tetszik, mert ezek az anyanyelvi kurzusok egyedülálló lehetőséget kínálnak a nyelvtanulásra, illetve a beszédfejlesztésre, ami egy szuper lehetőség a játékos gyakorlásra. 

A lányaim örökmozgók, ezért számomra az is fontos, hogy legyen a táborban megfelelő sportfoglalkozás, amihez a Funside repertoárja igen széles palettát kínál, lesznek a turnusokban strand-, vízi sportok, wakeboard vagy akár SUP-ozni is lehet. 

Külön öröm, hogy ingyenes külön buszok segítik a gyerekek eljutását, amit a jelentkezés során lehet igényelni, Az oktatás mindig délelőttönként lesz a strand helyszínén belül, délután pedig szabadtéri programok is szórakoztatják a kicsiket, mint például látogatás a Wibit vízi élményparkba, részt vehetnek kajaktúrán, de lesz trambulinozás is.

Nem kell aggódni, akkor sem, ha esik az eső, ilyenkor a Lupa Beach konferencia központja biztosítja a tágas teret a gyerekeknek, hogy mindig vidáman teljen a napjuk! Sok eső programmal készülnek a szervezők, amikor pedig újra kisüt a nap, akkor a legfontosabb programokat lehetőség szerint bepótolják.

A Funside szervező csapata 2007 óta gondoskodik a gyerekek biztonságos és színvonalas szórakoztatásáról, a programokat tanárok és edzők (max. 5:1 tanár-diák) vezénylik le. A Funside LUPA táborai júniusban, júliusban és augusztusban is elérhetőek, minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget, reggel 8:00 és 17:00 között. A tábor díja 119 900 Ft-tól indul – alapdíjas foglalkozások esetén- , amihez SZÉP kártya is felhasználható. Testvér kedvezményekről, részletesebb tájékoztatásról, illetve a rugalmas visszamondási feltételeinkről itt olvashattok.

___