Gyerek, Lifestyle

Novo C – az egész család egészségéért!

PentaPharma kínálatában számtalan termék elérhető, melyek közül most a Novo C liposzómás vitamin készítményeire szeretném felhívni a figyelmeteket, remélem, hogy már sokan találkoztatok velük. A C-vitamin termékek feladata elsősorban az immunerősítés, de multivitamin termékeik számos olyan összetevőt is tartalmaznak, melyek segítik a szervezetünk egészséges működését. Ismerjétek meg a kedvenceinket:

Novo C Kids Plus folyékony Liposzómás C-vitamin

A készítmény liposzómás formában tartalmazza a C-vitamint, így az kiválóan hasznosul, és magas C-vitamin szintet biztosít a szervezet számára. Az innovatív technológiának köszönhetően a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg veszi körül, amely az emberi sejtek membránjait is alkotja. Ez a védő burok lehetővé teszi, hogy a C-vitamin könnyebben be tudjon jutni a sejtekbe. A termék vegán, tartósítószer-mentes, cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, alkoholmentes. A NOVO C liposzómás formulája kivételesen hatékony C-vitamin pótlást tesz lehetővé, mivel a hatóanyaggal teli gömböcskék, tehát a liposzómák pontosan oda szállítják a vitamint a szervezetben, ahol arra szükség van. A C-vitaminnal megtöltött, nanoméretű liposzómális gömböcskék garantálják a C-vitamin eljutását a sejtekbe, valamint annak hosszan tartó felszívódását. Ez a formájú C-vitamin ráadásul kíméli az emésztőrendszert is a kiváló felszívódási hatékonyságának köszönhetően.

A kutatók azért használják a liposzómákat, hogy képesek legyenek célzottan eljuttatni a hatóanyagokat a megfelelő szervekhez az emberi testben. A hatóanyagok körül kialakított foszfolipid réteg védelmet biztosít a benne található hatóanyag számára, valamint képessé teszi arra, hogy át tudjon hatolni a szervezetben lévő akadályokon, amik gátolnák a véráramba és a sejtekbe történő hatékony felszívódást. A liposzómák voltaképpen 100%-ban meg tudják szüntetni ezeket az akadályokat, ezáltal akár csökkenthető is az alkalmazott hatóanyagok dózisa, mivel a teljes mennyiség eljut oda, ahova szükséges.

1000mg hagyományos C-vitamin bevételekor a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet képes lenne hasznosítani. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin a bevételét követően gyorsan felszívódik a vékonybélben, és így azonnal a véráramba kerül. A liposzómák tehát elszállítják a szükséges C-vitamint közvetlenül a sejtekhez a teljes szervezetben.

Melyek a liposzómás C-vitamin legfőbb hatásai?

 • Kulcsfontosságú az immunrendszer normál működéséhez
 • Szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a normál pszichológiai funkció fenntartásában
 • Hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • Szerepet tölt be a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 • Nélkülözhetetlen a vas megfelelő felszívódásához
 • Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét
 • Részt vesz a kollagén termelésében, így hozzájárul a bőr, a csontok, a fogak, a fogíny, a porcok és az erek normál állapotának fenntartásához

Novo C Kids Multi Folyékony Multivitamin

Ez a készítmény a benne található értékes összetevőket liposzómás formában tartalmazza. A termékben található A-vitamin, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9- és B12-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, Omega-3 zsírsav, inulin és lenmagolaj is. Ez az egyedülállóan komplex összetétel hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, illetve szerepet játszik a normál pszichológiai funkció, az egészséges izomfunkció, csontozat és fogazat fenntartásában. A készítmény már 1 éves kortól adható a gyerekeknek, nekem mindkét lányom fogyasztja.

Melyek a Novo C Kids Multi Folyékony Multivitamin legfontosabb előnyei?

 • Liposzómás formulájának köszönhetően hatékonyabban szívódik fel és jobban tud hasznosulni, mint a hagyományos készítmények
 • Retard módon (hosszan tartó felszívódással) biztosítja a gyermekek számára a napi szükséges vitaminokat
 • Már 1 éves kortól fogyasztható
 • Tartalmaz vitaminokat, inulint és Omega-3 zsírsavat is
 • Vegán, mesterséges színezőanyag mentes, cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, alkoholmentes
A C-vitamin pótlásunk hű társai! 🙂

Novo C® plus liposzómás retard C-vitamin

A Novo C plus® ajánlott fokozott C-vitamin igénnyel járó állapotokban, tehát szinte mindig. Köztudott, hogy a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és az idegrendszer normál működéséhez. Ez a formula természetes összetevőkkel készül, hosszan tartó hatású, és a C-vitamint liposzómás formában tartalmazza a leghatékonyabb felszívódásért.

Támogassátok Ti is az egészségéteket a PentaPharma Novo C készítményekkel és nézzetek körül a többi PentaPharma termékek között!

___