Gyerek, Lifestyle

Természetes immunerősítés az Imunoglukan étrend-kiegészítőivel

Sokan csak télen fókuszálnak az immunerősítésre, pedig ilyenkor tavasszal van igazán szüksége a szervezetnek egy kis extra támogatásra. Ahhoz, hogy gördülékenyen vegyük a mindennapi akadályokat és kirobbanó formában várjuk a nyári kalandokat érdemes egy kis extra tuningot biztosítani az egész család szervezete számára. Most olyan készítményeket szeretnék bemutatni Nektek, melyek segítenek formába hozni a legyengült immunrendszert.

Hozd formába a család legyengült immunrendszerét

Az Imunoglukan® készítmények olyan táplálék kiegészítők, melyek természetes összetételüknek köszönhetően hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Anyaként az egész családom egészsége fontos, ezért nagyon örültem, hogy ezek a termékek felnőttek és gyerekek számára is elérhetőek, ismerjétek meg őket:

A gyerekeknek készült Defendyl Imunoglukan Junior egy természetes összetételű innovatív termék, bioaktív poliszacharid imunoglukánt és C-vitamint tartalmaz. A gyerekek szervezete a különböző közösségekben való részvétel miatt sokkal inkább ki van téve a fertőzéseknek, ezért fontos, hogy megelőzésképpen is támogassuk, hogy a legjobb formájukban legyenek. A tavaszi fáradtság és a kimerültség sokszor nehezítő körülmény a szervezetüknek, ezért is fontos a megfelelő mennyiségű C vitamin pótlása, melynek számos jótékony hatása van. Amellett, hogy hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez, még növeli a szervezet vasfelvételét is és hozzájárul a csökkent E-vitaminszint regenerációjához. Mivel az emberi szervezet nem képes arra, hogy saját maga állítson elő C-vitamint, ezért a táplálkozásunkon keresztül ezt pótolnunk kell, akár akkut problémára szeretnénk alkalmazni, akár megelőzésképpen. A gyerekeknek egy mérőpohár segítségével tudjuk adagolni a szirupot, amit a testsúlyukból könnyedén ki lehet számolni, emellett a megfázásos időszakban, akár meg is duplázhatjuk az adagot, ha szükséges. A lányaim nem szeretnek tablettát bevenni, ezért Nekik szirup formájában egyszerűbb az adagolás, az elmondásuk szerint semleges ízű, így ez sem okozhat problémát, ha ezeket a készítményeket szeretnénk bejuttatni a szervezetükbe.

A lányaim nagyon szeretik!:)

Az év ebben az időszakában, a hosszú téli hónapok után én kúraszerűen mindig szedni szoktam extra vitaminokat, főleg azért mert úgy érzem, hogy teljesen le van merülve a szervezetem. A napsütés és a szabadban töltött pillanatok is sokat segítenek, de sajnos ma már az étkezéssel nem tudjuk biztosítani a szükséges tápanyagokat, ezért is van szükség specifikus étrend-kiegészítőkre. A Defendyl-Imunoglukan P4H készítmény, nemcsak jótékony hatással van a szervezet ellenálló képességére, hanem segít a kimerültség, a gyakori fertőzések, antibiotikum szedése vagy elhúzódó betegségek utáni legyengült szervezet visszatöltésére is. Az összetevői között lapul IMG®, mely egy természetes bioaktív hatóanyag, amelyet a késői laskagomba héjából vonnak ki, C-vitamin és Cink is. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is, illetve a normál energia-anyagcseréhez, az idegrendszer működéséhez és a normál pszichikai működéshez is. Sokan nem tudják, de a hiánya olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a skorbutbetegség, amely fogínyvérzés, foghullás, csontlágyulás és a vörös vértestek termelődésének lelassulásában jelenik meg. Ezt a terméket 6 éves kortól ajánlják és több hónapon keresztül is szedhető megszakítás nélkül. Csupán naponta egyszer szükséges bevenni és más gyógyszerekkel, antibiotikumokkal együtt is szedhető.

Segít a kimerültség, a gyakori fertőzések, betegségek utáni legyengült szervezet visszatöltésére is.

A fent bemutatott készítményeket cukorbetegek is szedhetik, illetve ideális vegetáriánusok számára is, emellett glutént sem tartalmaznak, ha valaki erre lenne érzékeny. Azért azt fontos megemlítenem, hogy az egészséges étrend és életmód nélkülözhetetlen a szervezet normális működéséhez, ezekkel az extra étrend-kapszulákkal pedig adhatunk egy kis pluszt. A termékekről bővebb információt az Imunoglukan weboldalán is találtok, de remélem, hogy a részletes blogbejegyzésemből is jobban megismertétek őket. Tegyetek Ti is azért, hogy kirobbanó formában legyetek!

Most egy játékban is részt vehettek, ahol szuper nyeremények – Nutribullet mixert vagy Defendyl étrend-kiegészítő termékcsomagok – várnak a szerencsésekre! Csupán annyit kell tennetek, hogy megosztjátok, hogy Nektek mitől lesz egészséges a napotok. REGISZTRÁLJ IDE KATTINTVA!

___