Lifestyle

Nézzétek meg ki a szerencsés nyertese a Scholl GelActive™ ajándékcsomagjának!:)

Kedves Kommentelők!

Nézzétek meg, hogy ki a szerencsés nyertese a Scholl GelActive™ ajándékcsomagjának:

Maul-Kovács Ilona (blog)

“A mindennapi munkahoz, gyerek utan rohangalashoz, bevasarlashoz, es ha meg marad idö, kicsit a friss levegön valo setahoz szivesen kirobalnam a Scholl GelActive ” Sport” talpbetetet. Szeretem a Scholl termekeket , mivel mindenfele labbal kapcsolatos problemara van valami jo termekük. Persze nem a legolcsobb, de ezert cserebe biztos segitseget kap az ember 😉”

Budai Anikó (blog)

“Irodában dolgozom, ahol minden nap elegánsan kell megjelennem! Az elegáns megjelenéshez persze a magassarkú, szép cipők illenek, amik az egész napos hordás alatt egy idő után igencsak kényelmetlenné tudnak válni. Ezért számomra a Scholl Gel Activ work talpbetétje lenne a megfelelő választás, amit szívesen kipróbálnék!”

Sánta Szandi (blog)

“Hú, én nagyon örülnék a Work típusú talpbetétnek, mivel, bár irodában dolgozom, azért van, hogy raktárban is mászkálok, vagy műszereket viszek ide-oda. Délutánonként pedig a kisfiammal mászkálunk, oda is biztosan jól jönne. :)”

2017-03_nora_scholl_1200x7002_jav1

 

GRATULÁLOK! Kérem a nyertest, hogy küldje el az elérhetőségét az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)