Divat, Lifestyle

Szeretnéd kipróbálni a Scholl legújabb GelActive™ talbetétjét? MEGAJÁNDÉKOZZALAK?

A tavaszi trendek nélkülözhetetlen kiegészítői a szép cipők, melyeket nem győzök bemutatni Nektek. Rengeteg szépséges fazon, szín, minta közül válogathatunk, már csak az a kérdés, hogy mit és mennyit bír el a lábunk az egyes darabokban. Nekem rengeteg cipőm van, amik közül – ha a szívemre teszem a kezem – van olyan is, amelyik nagyon dögös, de sajnos egy idő után rendkívül kényelmetlen és alig várom, hogy hazaérve megszabaduljak tőle. A Scholl termékeit mindig is használtam, ezért nagyon kíváncsi vagyok a legújabb Scholl GelActive™  talpbetét újdonságaira, mely a nők és a férfiak kényelmét is szolgálni tudják nap, mint nap.

A GelActive™ talpbetétek tökéletes alátámasztást nyújthatnak nemcsak a mindennapokban, de még sportolás vagy éppen kemény fizikai munka közben is. A kedvencem, hogy egyes darabok kifejezetten a nőknek lettek kifejlesztve, extrém magas sarkú-, közepesen magas sarkú-, lapos talpú-, illetve nyitott cipőkhöz is, így bármilyen tevékenységet is végzünk, van mihez nyúlnunk! 🙂

Készítettem Nektek néhány tavaszi összeállítást, melyekből közelebbről is megismerhetitek ezeket a szuper Scholl GelActive™  talpbetéteket:

2017-03_nora_scholl_1200x700

A mindennapi rohangáláshoz egy lezser összeállítást stylingoltam, ahol az élénk színeket helyeztem előtérbe és természetesen a lapos talpú cipőket, amikhez az “everyday” talpbetét dukál. A szines árnyalatok mindig vidámságot sugároznak, legyél Te is színes egyéniség!

2017-03_nora_scholl_1200x7003

Aki irodában dolgozik vagy a munkája miatt egész nap komoly fizikai terhelést kell kibírnia és mindezt magassakú cipőben kell kiviteleznie, azoknak érdemes kipróbálnia a “work” talpbetétet, így majd nem kell a lábára koncentrálnia, hogy túlélje a cipő okozta fájdalmakat!
2017-03_nora_scholl_1200x7004

Nekem még nem volt kényelmetlen sportcipőm, de ha valaki ilyen problémával küzdene, akkor Neki érdemes kipróbálnia a “sport” talpbetéteket, melyeket kifejezetten a sportcipőkhöz terveztek! Én ehhez a talpbetéthez egy sportosabb összeállítást állítottam össze, ahol a sneaker cipők kapták a főszerepet, de természetesen futáshoz vagy más egyéb sporthoz is tökéletes!

2017-03_nora_scholl_1200x7002_jav1

Végül a nagy kedvencem a különböző magassarkú cipőkhöz tervezett betétek, melyek szerintem nők ezreit fogják meghódítani. Egy romantikus vacsora, egy áttáncolt éjszaka vagy akár egy üzleti megbeszélés tökéletes kiegészítője lehet, hogy teljes mértékben arra tudjunk koncentrálni, hogy megéljük a legszebb pillanatokat!

Ha Te is szeretnéd kipróbálni a Scholl legújabb GelActive™  talpbetétjét, akkor a következőket kell tenned:

1.VÁLASZD KI, hogy Te melyik talpbetétet szeretnéd kipróbálni?!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban, ha mindkét oldalamra kommentelsz nagyobb az esélyed nyerni – hogy melyiket szeretnéd kipróbálni!

Én ezekkel a magassarkú cipőimmel és Scholl GelActive™  talpbetétekkel fogom kipróbálni a terméket, mert ezek azok a darabjaim, amik nagyon mutatósak, mégis egy idő után már nem bírják a lábaim…

IMG_8414 logo