Divat, Gyerek

NYERD MEG a kedvenc Skechers cipődet!

Idén sem maradhat ki a Skechers cipők bemutatása a blogbejegyzéseimből, ugyanis egy kényelmes, menő darabnak minden gardróbban helye van. Az új kollekció szépséges cipői nemcsak mutatósak, hanem nagyon kényelmesek is, ismerjétek meg őket:

Kezdjük a Hölgyekkel, akiknek 3 féle stílusban szemeltem ki az új modelleket. Az első egy nagyon minimál hófehér könnyed, laza stílusú, amit bármilyen színnel meg lehet bolondítani. A fehér cipőket (14950_WHT) azért szeretem nagyon, mert sokféleképpen hordhatóak és variálhatóak, így jól ki lehet használni őket. A virágos tornacipőhöz (Sn 12610_BKMT) már egy sokkal színesebb szettet álmodtam meg, ahol a cipőben található árnyalatok köszönnek vissza a ruhadarabokon is, így tükrözve ellenállhatatlan megjelenést a számunkra. Én ezt a modellt választottam, mert nagyon dögös….:) És végül egy aktuális, fesztiválos összeállítás is must have a szezonban, amihez egy kényelmes, fonott talpú cipő (SN 34119-NAT) és néhány etno-s kiegészítő is dukál!

A férfiak sokkal könnyebb helyzetben vannak, mint a nők, Nekik elég egy-egy szín köré építeniük a ruhatárukat és abból válogatniuk a napi megjelenésükhöz. Idén is menők a monochrome árnyalatok, úgyhogy az összeállításomban is ezeket helyeztem előtérbe. Elegánsabb és sportosabb stílusokban is hordhatóak a cipők, csak az a fontos, hogy mit mivel párosítunk melléjük. Az erősebbik nem cipőiben is rengeteg újfajta innovációs talpkiképzéssel találkozhatunk, a memóriahab Náluk is nagy kedvenc.

A gyerekek cipőválasztásánál még körültekintőbben kell eljárnunk, hiszen a trendi külső nem minden, a fejlődésük miatt fontos, hogy megfelelő tartásuk is legyen, amihez a cipő nagyban hozzájárul. A márka különleges talpkiképzései nagyban segítik a lábfejek kényelmes tartását és elhelyezkedését, a dögös dizájn pedig gondoskodik a trendi megjelenésről. Íme a kedvenceim a Lányos és a Fiús kategóriában, ahol a világítós modellek közül még én is szívesen válogatnék!:)

1.LÁJKOLD a  Skechers facebook oldalát és az ilovemom facebook oldalát, majd OSZD MEG ezt a posztomat!

2.Válaszd ki a Skechers weboldaláról, hogy melyik cipőnek örülnél a legjobban és azt milyen méretben szeretnéd?!

3.Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentleők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!

Én ezt a virágos, puhakönnyű modellt választottam a nyári szezonra: