Divat

Varázsolj magadnak szupersexy alakot!

Tudom, hogy kicsit szokatlan lesz a következő témám – mivel nyár közepén járunk – mégis azt gondolom, hogy az én példámból kiindulva másnak a fantáziáját is meg tudom mozgatni. Szóval a body-król lenne szó, amiket eddig én is inkább télen preferáltam, viszont most egy esküvő miatt elővettem az elegáns nyári ruháimat és úgy éreztem, hogy szükségem van némi láthatatlan “segítségre”.

Minden nő, aki átélte, hogy a terhesség alatt a teste átváltozik vagy akinek picit nagyobb a pocija tudja, hogy néha igen kemény feladat eltüntetni a ruhákban ezt a testrészünket, mivel valahogy mindig fókuszba kerül. Egy szexibb, nőiesebb bodyt keresgéltem, hogy orvosoljam ezt a problémámat, amire a Palmers üzletében találtam rá. Szeretném, ha Ti is szemügyre vennétek ezeket a szépségeket, amiket most akár 30-50%-os kedvezménnyel tudtok megvásárolni!

Szerencsére a szexi megjelenésről alkotott kép az elmúlt években teljesen átalakult, ezért már nem ragaszkodunk a férfiak által meghatározott ideálokhoz. Szerintem egy nő attól szexi, ha önbizalommal rendelkezik, elfogadja és szereti magát úgy, ahogy van! Szerencsére ez a szellemiség megjelenik a fehérnemű gyártok készítésében is. Itt vannak például ezek a púder színű bodyk, melyek már önmagukban szemet gyönyörködtetőek és nőiesek, ezért igazából kár is eldugni őket. A letisztultabb fazonú Grace body inkább fehérnemű jellegű, ezt szűkített vagy derékben szabott nadrágokhoz, szoknyákhoz és ruhákhoz is ajánlom, a másik, a Priveü Fleur már egy sokkal különlegesebb, részlettel telibb fehérnemű, amit akár ki is villanthatunk egy blézer vagy egy selyemblúz alól.

A klasszikus fekete és fehér színeket kedvelőinek érdemes szemügyre vennie a Luxury modelleket, melyek gyönyörűen kidolgozott, szivacsos melltartóval varázsolnak formás kebleket, miközben a derék részen is összefognak. Tulajdonképpen bármilyen összeállításhoz stílusosak, a felső csipkerészükből is tudunk mutatós és dekoratív dekoltázst látszatni.

Ehhez a Midnight csipke bodyhoz egy vagányabb összeállítást stylingoltam, ahol a farmer vagy akár egy színes, mintás szoknya is lehet a fókuszban. A fehérnemű hasi vonalán egy selyemcsík is körbefut, mellyel még jobban kiemelhetjük a derekunkat. Ruhák, blúzok, toppok alá is nagyon mutatós és a csipkebetétek miatt ellenállhatatlan is!:)

Most érdemes Nektek is beszerezni egy ilyen gyönyörű body-t a Palmers üzletében (1052 Kígyó u.5.) és követni őket facebook-on, ahol folyamatosan képben lehettek az újdonsáokat és az akciókat illetően!:)