Szépségápolás

NYERD MEG a NIVEA SUN legújabb, foltmentes termékcsaládját!

Én már kisgyeremek korom óta rajongok a NIVEA termékeiért, amiket nemcsak a fürdőszobában használok, hanem nyáron, a napozáshoz is. A márka minden évben bemutat valami forradalmi újdonságot, ami idén sem maradt el és ezt most szeretném Nektek is bemutatni.

Az önfeledt strandolások és nyaralások kötelező kiegészítői a napozó termékek, amik ma már szuperül személyre szabhatóak, hiszen válogathatunk krémes, olajos, alacsony-magas faktorszámú, illetve gyereknapozók között. Biztosan Veletek is előfordult már, hogy a nyári nyaralások végén a kedvenc fürdőruhátok, illetve strandruhátok tele volt sárga foltokkal, amiket bizony a napozótermékek okoztak. Erre a problémára találtak megoldást a Nivea laboratóriumában, ahol speciális összetevőket fejlesztettek ki a ruhák védelmére.

Sajnos az emberek még mindig nem tulajdonítanak kellő figyelmet a fényvédők használatának, gyorsan szeretnének barna bőrt elérni, ezért alacsony fényvédő faktorszámú készítményeket választanak, pedig nem is ezen múlik a csodaszínünk elérése. A szezon kezdetén mindenkinek a magasabb faktorszám után kellene nyúlnia, akiknek világosabb és szeplősebb a bőre azoknak fokozottabban kell figyelni erre. A káros UV sugárzás miatt később is érdemes a magasabb faktorszámot választani, ami azt jelenti, hogy mennyi ideig hatékony a bőrünkön a termék védelme és nem azt – ellentétben a tévhittel – hogy attól majd gyorsabban barnulunk. A megfelelő bőrápolás mellett a ruháink épsége is fontos, amiért a Nivea új termékével már nem kell aggódnunk.

A NIVEA a fényvédő termékeinek összetételét olyan anyagok kombinációját tartalmazó összetevővel gazdagította, amelyek csakis mosás közben aktiválódnak és egyébként nem befolyásolják sem a napvédő termék hatékonyságát, sem a toleranciáját. A kislányaim ruhái egyébként is tele vannak foltokkal, most legalább a napozótejes okozta sárga elszíneződésekért már nem kell aggódnom!:) Mi már beszereztük az idei Niveás napozós csomagunkat, most Rajtad a sor!:)

Ha szeretnél NYERNI egy szuper ajándékcsomagot a NIVEA legújabb termékeivel, akkor a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD az ilovemom facebook oldalát és ezt a posztomat!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te és a családod milyen faktorszámú termékeket használtok a nyár folyamán?!