Szépségápolás

NYERD MEG a L’oréal MakeUp Designer legújabb termékeinek ajándékcsomagját!

Végre bemutathatom Nektek a L’oréal MakeUp Designer őszi újdonságait, amik közül összeválogattam a kedvenceimet! Én mindig azt vallom, hogy egy jó smink láthatatlan és ezt csak kíváló minőségű termékekkel lehet kivitelezni. Nagyon fontos, hogy mindig a tónusainknak megfelelő árnyalatot válasszunk és hagyjuk meg az arcunk karakterét, amikor elkészítjük a sminkünket. A lenti termékek mellett professzionális ecsetekkel, korrektorral, sminkfixáló spray-el, szemhéjpúder bázissal és szájfény újdonságokkal is találkozhattok a márka portfóliójában….:)

2016-09_nora_loreal_1200x700_jav1

Nem is gondolnánk, de rendkívül hangsúlyossá varázsolja az arcunkat egy szépen formázott és finoman kontúrozott szemöldök. Az idei szezonban ez hangsúlyosabb lesz, mint eddig, csupán a megfelelő kiegészítőket kell beszereznünk a kivitelezéséhez.  A legújabb Brow Atrist Genius Kit segítségével ez gyerekjáték lesz, csupán három egyszerű lépéssel érhetjük el a tökéletes vonalvezetést. Először egyenletessé kell varázsolni a szemöldökvonalunkat egy kis csipesszel, majd az ecset segítségével finoman ki kell színezni a teljes felületét (fontos, hogy a kétféle árnyalatú palettából a hozzánk legjobban passzolót válassszuk), végül egy kefe segítségével el kell egyengetni a kósza szálakat, illetve a felvitt festéket szétoszlatni. Én már kipróbáltam és tényleg pofonegyszerű a használata.

2016-09_nora_loreal_1200x700_jav13

Az alapozás a sminkelés nélkülözhetetlen lépése. Egy szép, egyenletes bőrfelszín sugárzó tekintetet varázsol és előkészíti a további  sminktermékek felvitelét. Már a nyári szezonban megjelentek a legújabb technológiával készült alapozók, amik az őszi szezonban lepték el igazán a polcokat. Ez a könnyű textúrájú Nude Magique “folyékony” alapozó egy applikátor segítségével kenhető el az arcon és kényelmesen tudunk vele egyenletes, természetes és üde hatású sminket készíteni. Érdemes kipróbálni, mert nagyon látványos!

2016-09_nora_loreal_1200x700_jav12

Én rajongok az élénk színű rúzsokért, ezért nekem a Color Richie La Palette az új szerelmem. Ez a kecses, már külsejével hódító paletta tükörrel és aplikátorral is el van látva, az ígéző árnyalatairól nem is beszélve. Red és Nude változatban kapható, mindegyik paletta a 6 legismertebb Color Riche árnyalatú, matt szatén rúzst tartalmazza. Szeretnél valami igazán különleges sminket? Ezzel a kiegészítővel könnyedén kivitelezhető!

2016-09_nora_loreal_1200x700_jav14

Szeretnélek Titeket is megajándékozni egy szuper L’oréal ajándékcsomaggal – melyben a fenti termékek mindegyike szerepel – amihez a következőket kell tenned:

Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Neked melyek azok a L’oréal újdonságok, melyek nélkülözhtetelenek lennének a neszeszeredben?!

ilovemum_logo

loading…