Divat

NYERD MEG a Spark by Pelote legújabb Swarovski gyöngyös karkötőjét!

Ékszerekből sohasem elég, ezért is gondoltam, hogy az új Spark by Pelote karkötőket is imádni fogjátok! A korábbi modellekhez hasonlóan ezeket a szépségeket is kézzel készítik és egy Swarovski kristályból fűzött SPARK díszíti őket. Különlegességük azonban, hogy maguk a karkötők ónix, hegyikristály féldrágakövekből és Swarovski gyöngyökből készülnek, melyek jótékony hatással is bírnak. Nézzük meg, hogy milyen különleges tulajdonságokkal ruházzák fel a viselőjüket.

2016-10_nora_spark_1200x7003

Az ónix egy fehér és fekete rétegekből álló achátféle féldrágakő. Erős mágneses töltésének köszönhetően serkenti a vérkeringést és gyulladáscsökkentő hatású. Ez a kristály képes arra, hogy pótolja, illetve megújítsa a hiányzó életerőt, hatásos szomorúságra, melankóliára, figyelmetlenségre, emellett javítja a közérzetet.

Ehhez a fekete karkötőhöz egy visszafogottabb, mégis csinos összeállítást stylingoltam Nektek. A sima fekete tónusokat ezüst és fehér betétekkel spékeltem meg, így erőteljes és magabiztos kisugárzást kölcsönöz majd viselőjének.

2016-10_nora_spark_1200x700

A hegyikristály a tisztaság és a szeretet köve, egy átlátszó, színtelen kvarckristály, mely fokozza az életerőt és az önuralmat, illetve magabiztosságot ad. Ez a kő afféle jolly joker a kövek között, segít a személyiségfejlesztésben, pozitív gondolkodásra hangol, felszabadítja az elmét a stressz alól. Erősíti az immunrendszert, tisztítja a vért, valamint általános gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Ehhez a karkötőhöz egy laza stílusú szettet válogattam össze, ahol a fehér és az ezüst árnyalatok dominálnak. Az ékszer és a ruhadarabok a maguk letisztultságával adnak karaktert.

2016-10_nora_spark_1200x7002

Ez egy nőies, mégis vagány összeállítás lett, ahol egy derékban szűkített overált bolondítottam meg egy bőrdzsekivel és csajos kiegészítőkkel. Érdemes játszani a különböző stílusokkal, mert így tudjuk majd kialakítani a sajátunkat is. Ehhez az összeállításhoz egy vékonyabb Swarovski gyöngyökkel és kristályokkal díszített karkötőt választottam, amiben természetesen az arany tónusok is megjelennek!

2016-10_nora_spark_1200x7004

Ugye milyen gyönyörűek?! Érdemes körülnézni a márka weboldalán, ahol a Day&Night kollekció mellett a korábbi modellek is megtekinthetőek!

Ha szeretnéd MEGNYERNI ezt a gyönyörű Swarovski kristályokkal díszített Spark by Pelote karkötőt, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a Spak by Pelote Magyarország facebook oldalát!

2.VÁLASZD KI a Spark by Pelote oldaláról, hogy melyik karkötőd ajánlod a legjobb barátnődnek és ÍRD meg nekem blog vagy facebook kommentben úgy, hogy betaggeled Őt is –  kizárólag az ilovemom oldalán kommentlők vesznek részt a játékban!