Divat

NYERD MEG az ősz/téli szezon legmenőbb Reisenthel bevásárlótáskáját!

Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik különleges: van teljesen vagy lapra összecsukható, táskában kis helyen elhelyezhető, oldaltáskás, zipzározható, sportos, gurulós…stb. A formatervezés, a funkcionalitás és a kíváló minőség minden termék esetében alapkövetlemény, az új színei és mintái pedig mindig igazodnak az aktuális divat trendekhez. 2015-08_nora_reisenthel_ilovemom_jav1.jpg

Az idei szezon is sok meglepetést tartogatnak a számunkra ám azt gondolom, hogy nem kell szigorúan elrugaszkodnunk a valós stílusunktól, mint ahogy azt a tervezők szokták (na jó, néha…), hanem érdemes olyan árnyalatokat választanunk, melyek illeszkednek a ruhatárunk alapdarabjaihoz. A Reisenthel bevásárlótáskák között minden stílus – letisztult, bohém, extrém, casual, stb. – képviselője talál 1-1 darabot, én most 3 összeállítást készítettem Nektek.

2015-08_nora_reisenthel_ilovemom_jav12.jpg

A WOOL minta egy klasszikus, megunhatatlan színvilágot hordoz magába – a bordó, fekete, beige és méregzöld színek az őszi kollekciók kedvelt tónusai. Ezeket a modelleket érdemes egyszínű darabokkal párosítani, úgy még jobban fognak érvényesülni a mintái.

2015-08_nora_reisenthel_ilovemom_jav13.jpgAz őszi szezonban nekem minden esetben alap darabom a farmer, amit bármilyen mennyiségben be tudok szerezni és variálni. Nekem ez a kedvenc összeállításom, stílusos casual viselet, amihez tökéletes illeszkedik a STRUCTURE színvilág, a saját színeivel kombinálva és homogén tónusokkal is mutatós ez a kollekció. 2015-08_nora_reisenthel_ilovemom_jav14.jpg

Igazi világkörüli utazóknak ajánlom a SPECIAL STAMPS kollekciót, melyeket az utazások alatt beszerezhető pecsétek, bélyegek és egyéb képeslapohoz hasonló betétek díszítik. Egy nőies, mégis kényelmes cipőt választottam ehhez a szetthez, amit egy bőrhatású leggingsel és egy hosszított tunikával kombináltam. Ha szereted a special edition darabokat, akkor ezeket a táskákat Neked ajánlom!

2015-08_nora_reisenthel_ilovemom_jav15.jpg

Ha szeretnéd, hogyha a Tiéd lenne a Reisenthel legmenőbb őszi/téli modellje, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a Trend-Design webüzlet facebook oldalát!

2.Válaszd ki a kedvenc táskádat a www.trend-design.hu oldaláról!

3.Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy mit választottál!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!