Szépségápolás

Szeretnéd, hogy a napbarnított bőröd ne fakuljon ki?

A gyönyörű, napbarnított bőr mindig egészséges külsőt kölcsönöz, illetve nagyon szexi. Az őszi, hűvősebb idő beköszöntével általában ez a dögös barna árnyalat hetek alatt eltűnik és beköszönt a “hófehérke” effektus, amin most változtathatunk! Vegyünk egy jó adag sárgarépát, diót és olívaolajat, tegyünk hozzá kakaóvajat, körömvirág- és rózsafaolajat és máris közelebb kerülhetünk a szép, egészséges, hosszantartó nyári barnasághoz. A BIOBAZA SUN termékeivel fokozhatjuk bőrünk nyári barnaságát, tovább élvezhetjük bőrünk nyári színét úgy, hogy értékes tápanyagokkal tápláljuk. Ezek a természetes eredetű készítmények gyógyszerészeti minőségűek, jótékony hatású gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek, amelyek nagy része az adriai régióból származik.

biobaza_mix.jpg

A különleges állagú és illatú dzsem két változatban érhető el. A natúr verzió mellett kapható egy apró aranycsillámokkal ellátott dzsem is, mely a selymesség mellett még egy kis glamúrt is kölcsönöz bőrünknek. Ezeket a szuper összetevőket tartalmazza:

Sárgarépa-karotinoidok: jól ismert antioxidánsok, amelyek a bőrsejt-membránok szerkezetét védik és funkciójukat segítik, valamint csökkentik az UV sugárzás okozta bőrkárosodást. Ráadásul a sárgarépaolaj fokozza a melanin termelését és szép barna színt kölcsönöz.

Kakaóvaj: a kakaóvaj könnyű réteggel vonja be a bőrt és kellemes, könnyed illata van. Hidratálja a bőrt, megvédi a kiszáradástól és az öregedéstől.

Dió-kivonat: nyugtatja és kiegyensúlyozza a bőrt.

Olívaolaj: természetesen védi a bőrt, gazdag A- és E-vitaminban. Táplálja a dehidratált, érzékeny bőrt.

Körömvirágolaj: gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, stimulálja a sejtmegújító folyamatokat.

A termékcsaládban a szuperdzsemek mellett egy Barnulást fokozó testápoló – még egyenletesebb barna és hidratáltabb bőr – és gyors segítségként egy joghurtos Napozás utáni testápoló is a rendelkezésünkre áll – gyors és hűs – melyek segítségével ápolni tudjuk a bőrünket.

A BIOBAZA készítmények a DDA drogéria-üzletlánc bizonyos üzleteiben érhetők el.