Gyerek

NYERJ 1 hónapra elegendő Pampers Active Baby-Dry pelenkát!

slideshow-04

Az ÉdesAnyák bármit megtesznek a babájuk finom bőréért, ezért nem is kérdés, hogy a gyermekük posijának is a legjobbat szeretnék! A Pampers világelső a sokszínű pelenkák gyártásában és folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően mindig meglepik a fogyasztóikat valami újdonsággal. Ez most is így történt, a márka bemutatta az Active Baby-Dry továbbfejlesztett változatát, mely számtalan újdonsággal képes biztosítani a legszárazabb babapopsikat. Nézzük meg, hogy miért olyan különleges!

2016-12_nora_pampers_1200x7002

A Szülők számára talán a legfontosabb, hogy a megfelelő alvást biztosítsák a kisbabájuknak, hiszen így Ők is ki tudják magukat pihenni és ezáltal a baba kiegyensúlyozott közérzetéhez is hozzájárulnak. Tudtátok, hogy az alvás több módon is hatással van a baba fizikai, kognitív fejlődésére, illetve a kicsi társas kapcsolatteremtő képességével is szoros kapcsolatban van?!

A csecsemők életük felét szinte csak alvással töltik, így az éjszaka során akár 12 órán keresztül is viselhetik ugyanazt a pelenkát. A kényelmetlenre duzzadt nedves pelenka, a pisis pizsama és elázott ágynemű kihatással van a baba éjszakai alvására, ezért is fontos, hogy a megfelelő pelenkát válasszuk erre az időszakra (is).

Érdmemes részletesen megnézni, hogy mennyi minden biztosítja egy tökéletes pelenka kialakítását!

2016-12_nora_pampers_1200x700

Összegyűjtöttem Nektek néhány kiegészítőt, melyek fontos elemek lehetnek az éjszakai altatásnál, de természetesen az új Pampers Actice Dry pelenka mellett, ami a következőket mindenféleképpen biztosítja:

  • a korábbi termékekkel összehasonlítva az új pelus egyenletesebben oszlatja el a nedvességet, így a pelenka kevésbé duzzad fel
  • nedvességfelszívó csatornákban lévő Micro Pearls gyöngyök súlyuknál akár 30-szor több folyadékot tudnak elnyelni, így segítenek eloszlatni és elzárni a nedvességet akár 12 órán keresztül
  • rugalmas oldalainak köszönhetően kényelmes illeszkedést biztosítanak az egész éjszakán át tartó szárazság érdekében
  • gyorsan száradó rétegei elnyelik és távol tartják a nedvességet a baba bőrétől
  • selymes fedőrétege puhasággal öleli körbe a babát, így biztostíva a megfelelő szárazságot az esti pihenéshez
  • légáteresztő anyagainak köszönhetően a levegő átjárja a baba bőrét

2016-12_nora_pampers_1200x7003

A Pampers és én is szeretném biztosítani a babád tökéletes alvását, ezért most itt a lehetőség, hogy NYERJ 1 hónapra elegendő pelenkát, amihez csak a következőket kell tenned:

1.Lájkold a Pampers facebook oldalát, hogy folyamatosan értesülj az újdonságaikról!

2.Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Nektek mi a legfontosabb egy pelenka kiválasztásakor?!

3. Izgulj, hogy Te legyél a szerencsés nyertes…:)

A nyereményt csak személyesen lehet átvenni az Open Communications irodájában – 1137 Budapest Szent István park 16. – hétköznapokon 9-17 óra között, kérlek, hogy ennek tudatában vegyél részt a játékban.

Közben véget ért a Procter&Gamble és a SPAR Magyarország „Apró segítség, hatalmas öröm” elnevezésű közös jótékonysági programja, mely során közel 8 és félmillió forint gyűlt össze a Magyar Vöröskereszt támogatására és a rászoruló gyermekek megsegítésére. A kezdeményezésnek köszönhetően a Magyar Vöröskereszt országos hálózatán keresztül a rászorulók olyan termékeket kapnak, melyek hozzájárulnak az egészséges fejlődésükhöz és a komfortosabb otthon megteremtéséhez.

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂