Divat

Otthon is stílusosan a pocakommal!

bboom-pizsi-mix-logo

Szerencsére az idei karácsonyunk nem volt annyira aktív, mint eddig, végre sikerült nyugiban, kényelmesen eltöltenünk ezt a pár napot. Volt olyan, hogy reggeltől estig csak pizsiben voltunk, ez a feeling inspirálta ezt a cikkemet is, ahol összegyűjtöttem Nektek, hogy hogyan is lehet otthon is stílusosan felöltözni, természetesen pocakos style-ban!

2017-01_nora_boom_1200x700-pizsama

Én már az ünnepek előtt beszereztem két pizsamát, ami igazából annyira divatos, hogy otthonkaként is hordom, szóval egy szuper és kényelmes otthoni szett. A kedvencem a Petra Nell rövid ujjú államintás pizsama (12.490 Ft), melynek szűkített nadrágja rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen simul a lábamra, így nagyon csinos, mégis a dereka illeszkedik a pocakomhoz. Felső része egy picit hosszabb, így a fenekemet is eltakarja, de szoktam hordani a Milly feed felsőmmel (6990 Ft) és a hosszított, elasztikus Heal long tank topommal (6490 Ft) is.

2017-01_nora_boom_1200x700-pizsama2

A másik kedvencem a Tanny Nell hosszú ujjú pizsama (15.990 Ft), mely egy lazább szabásvonalú pihe-puha darab, aminek a felső és az alsó részét is tovább variálhatom. Ebben a stílusban még a Lea organic tess toppot (7990 Ft), a Lea organic nell toppot (13.990 Ft/2db egy csomagban) és a hozzá passzoló Sofia hosszú kismama leggingset (8990 Ft/2db egy csomagban) ajánlom a figyelmetekbe. Fontos kiemelnem, hogy a fenti termékek mindegyike szoptatós fazon, így a baba születése után is jól kihasználhatóak lesznek! 🙂

Nézzétek meg a b.boom kismama  divat teljes kínálatát, ahol a sok újdonság mellett rengeteg akciós terméket is beszerezhettek szuper árakon!