Divat

Stílusos és praktikus ruhadarabok a kisbabád megszületése után!

A korábbi pocakos, stílustanácsadós cikkeimben nem győztem hangsúlyozni Nektek, hogy a b.boom trendi kismama ruhái nem csak a várandósság alatt hordhatóak, hanem utána is – pocak nélkül is – nagyon kényelmesek, mutatósak. A kisbabánk születése után van néhány olyan speciális darab is, melyek szabásuknak köszönhetően kifejezetten a szoptatós időszak kényelmesebbé tételéhez lettek kialakítva. Teljes tavaszi őrületben készítettem el Nektek a különböző casual stílusú, a hétköznapokban szuperül kihasználható bazárjaimat:

mama licious 2017 mix

Az átmeneti időszakban személy szerint nagyon kedvelem a modern szafari stílust, melyhez a Luna Lia könnyű, hosszított fazonú tunikáját (15.990 Ft) választottam alapul. Ehhez egy szűk szabású Shelly fekete nadrágot (13.990 Ft) párosítottam, amit feldobtam a Proud Mama basic rosé arany nyakláncával (5990 Ft) és természetsen egy hozzá illő Skip Hop Chelsea Downtown Chic Champagne pelenkázó táskával (40.990 Ft). Ezt a stílust lehet tornacipősen bőrdzsekivel vagy magas sarkú cipővel blézerrel is stylingolni, úgyhogy szuperül kihasználható!

2017-03_nora_boom_1200x700

A vagányabb stílus kedvelőinek álmodtam meg ezt a szettet, amibe a piros színt csempésztem bele, mint domináns árnyalat. Itt az alapdarab a Dagmar rövid ujjú kismama top (5490 Ft), ami nem kifejezetten szoptatós fazon, de laza szabásának köszönhetően könnyű és praktikus viselet. Ezt a felsőt akár kiengedve nadrággal vagy megkötve is lehet hordani, a Lea Organic maxi csőszoknyával párosítva (8490 Ft) például bombasztikus. Kiegészítőnek a Skip Hop Versa Khaki (26.490 Ft) praktikus pelenkázótáskáját választottam, amihez a további kiegészítőket is stylingoltam. Ez a sítlus nagyon én vagyok…:)

2017-03_nora_boom_1200x7002

A harmadik összeállításomban a Lexi farmerszoknya (13.990 Ft) kapta a főszerepet, amihez a Newally szoptatós rövid ujjjú kismama toppot (7990 Ft) választottam felsőnek. A ruhák itt letisztultak ezért a pelenkázótáskának a Skip Hop Duo se style nagyon mutatós, csíkos darabját választottam. A maga egyszerűségével már így is nagyon trendi ez az összeállítás, amihez egy formatervezett csizmát, a Proud Mama Babybell Ballchain (5990 Ft) nyakláncát és további hasonló színvilágú kiegészítőket szelektáltam.

2017-03_nora_boom_1200x7003

Még rengeteg inspiráló termék található a b.boom új kollekciós termékei között, amikből érdemes szemezgetned a weboldalukon vagy személyesen az üzletekben! Jó shoppingolást KisMAmák, Anyukák…:)

Én már kicsi pocakkal is választottam szoptatós darabokat. Ezt a klasszikus, kis fekete ruhát eddig is imádtam, de biztos vagyok benne, hogy a kisbabám születése után is nagy kedvencem lesz!

DSC_1737 kicsi logo