Gyerek

NYERJ családi wellness hétvégét egy fotóval!

Sylvanian nyito

Ha már régóta követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy nagy Sylvanian Families rajongó vagyok – a terméket egy fantasztikus fejlesztő játéknak tartom – ha csak most kezdtétek el követni az oldalamat, akkor érdemes rákeresnetek a korábbi cikkeimre ebben a témában.

Nagy országjáró mix

A szuper játék mellett az interaktív programjain is részt szoktunk venni a családdal és bátran kimondhatom, hogyha nyerni is lehet valamilyen aktivitással, akkor még lelkesebbek vagyunk. Egy szuper nyereményjátékot szeretnék Veletek megosztani, amihez csak annyit kell tennetek, hogy készítetek a Játéksziget üzletében egy közös képet Nyuszi Mamával a “Nagy Országjáró Kaland” valamelyik állomásán a felállított fotófal előtt – IDE kattintva tudjátok megnézni a helyszíneket – majd azt elküldeni a jatek@formatex.hu e-mail címre. Utána jöhet a szavazatgyűjtés, mellyel a családi wellness hétvége mellet, saját szülinapi zsúrt vagy Sylvanian ajándékokat is nyerhettek!Mi ezzel a képpel indulunk…:)

_DSC0032 ok logo

További információkat IDE kattintva olvashattok a Nagy Országjáró Kaland turnéról, remélem, hogy Ti is fogtok játszani!

Természetesen az új nyári kedvenceim sem maradhatnak bemutatás nélkül, íme a szezon legmenőbb szettjei, a Tengerparti fagyizó, a Titkos sziget játszóház, a Tengerparti kincsvadászat szett. Fedezzétek fel a Sylvanian Families világát!

Sylvanian nyári mix