Lifestyle

Oxygénterápiával regenerálom a sejtjeimet!

Korábban megosztottam Veletek egy nagyon őszinte blogbejegyzésemet a terhesség alatti depressziómról, amihez kapcsolódóan újabb érdekes információk birtokába kerültem. Egy “véletlen” kapcsán kerültem a Dr.Losonczy Magánklinikára, ahol egy átfogó konzultáció után a doktor Úr Haemoglobin anyagcsere analízist javasolt nekem, melynek érdekes eredménye született. Kiderült, hogy tulajdonképpen – a terhességemtől függetlenül – szinte dupla annyi az értékem (negatív értelemben), mint aminek lennie kellene, így ezt a problémát orvosolnunk kell, de hogyan?!

vitamins

Szóval kiderült, hogy a folyamatosan szedett vitaminjaim ellenére óriási hiány van a szervezetemben, amit azonnal pótolni kell! A kisbabám minden értékes tápanyagot “elvesz” tőlem, de nekem ezeket mindenféleképpen után kell töltenem, különben még jobban felborul az egyensúly a szervezetemben. Már az első konzultáción kaptam szuper készítményeket, amik mellé újabb vitaminok csatlakoztak, sőt egy “turbó” infúziót és egy oxigénterápiát is kaptam, hogy megadjuk a kellő lendületet a testemnek! Ezekre a vitaminokra, ásványi anyagokra cseréltem le a meglévőket, melyek jótékony hatásairól a korábbi cikkemben olvashattok IDE KATTINTVA!
oxygenterapia-mix-logo

Kaptam egy speciális infúziót is, amiből az oldott állapotban lévő aminosavak közvetlenül a véráramomba kerültek, melyeket a vér azonnal képes az izomsejteket körülölelő sejtek közötti térbe juttatni. Ez nagyon hatékony, ugyanis a száraz masszánk 70%-a fehérje, amik aminosavakból épül fel. Utána egy úgynevezett oxygénterápiás kezelésben is volt részem, ami egyszerűen hihetetlen, nem is gondoltam, hogy a magaslati levegőnek mennyi és milyen jótékony hatása van!

Képzeljétek el, hogy számos krónikus betegség kialakulásában jelentős szerepe van annak, hogyha a szervezetünkben eltolódik a szabadgyök-antioxidáns egyensúly: például daganatos betegségek, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozások, zsírmáj, epekőbetegség, gyulladásos bélbetegség, vastagbélrák, allergia, krónikus fáradtság-szindróma, burnout, II. tipusu cukorbetegség, túlsúly is lehet a következménye. Manapság sajnos a szervezetünk nagy mértékben való terhelése – mint a stressz, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, légszennyeződés, stb. – sem bírja az egyensúlyt fenntartani és túlsúlyba kerülnek a sejteket károsító, energiát elvonó szabadgyökök. Az Oxigénterápia rendszere a szervezetben először oxigénhiányt idéz elő, ami elpusztítja a sérült mitokondriumokat, majd az oxigénbőség segíti az egészséges mitokondriumok gyors szaporodását. Egyszóval a sejtjeink rövid idő alatt regenerálódnak, megújulnak!

A terápia a következő jótékony hatásokkal bír:

  • gyorsítja az anyagcserét,
  • fokozza a fizikai és mentális teljesítőképességet
  • javítja a közérzetet.
  • gyorsítja a méregtelenítést
  • serkenti a zsírégetést
  • stimmulálja a “jó hangulat”-hormonokat
  • erősíti a keringési és immunrendszert
  • fokozza a stressztűrő képességet
  • gyorsítja a laktóz lebontását
  • szabályozza a vércukor-szintet, csökkenti az inzulin-szükségletet

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor ezeken az elérhetőségeken tudsz érdeklődni a Dr. Losonczy magánklinikán:

Telefon: +36 20 216 0603; +36 20 215 5185

E-mail: info@dr-losonczy.hu

Web: www.dr-losonczy.hu