Szépségápolás

Profi otthoni arcfeszesítés a FOREO-val!

Minden nő életkorától függetlenül makulátlan és feszes arcbőrre vágyik. Az idő előreheladtával egyre fókuszáltabban kell összeállítani az arcápolási rutinunkat, hiszen ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményeket. Rendszeresen járok arckezelésekre, de nagy rajongója vagyok az otthoni arcápoló készülékeknek is. A FOREO Bear mikrovezetésű arcformáló készülékről már sokat hallottam, ezért nem is volt kérdés, hogy kipróbáljam.

Ez a FOREO Bear Fuchsia tonizáló arckészülék, úgy feszesíti az arcbőrt, mint egy alapos testedzés. Rendszeres használatával segít csökkenteni a ráncokat, miközben ápolja is az arcbőrt az állon, orcákon, nyakon és a homlokon. Minden arctípus számára ajánlom, össze is foglaltam, hogy miért olyan csúcsszuper:

  • feszesíti, tonizálja az arcbőrt, emellett kiemeli az arckontúrokat
  • segít csökkenteni a ráncokat és az arcbőr öregedésének jeleit
  • gyengéd masszírozással biztosítja az átsugározottságát
  • hozzájárul ahhoz, hogy az ápoló készítmények jobban felszívódjanak
  • rendszeres használatával tartós és látható eredményeket hoz
  • minden arcbőrtípus számára megfelelő

Hogyan használd?

Töltsd le a FOREO For You applikációt, aktiváld a Bluetooth-od és szinkronizáld össze a készülékkel. Mielőtt elkezdenéd használni a Bear-t mosd le alaposan az arcbőrödet olajat nem tartalmazó készítménnyel. Következő lépésben vigyél fel vékony rétegben FOREO vezető szérumot a biztonságos és hatékony kezelésért, majd masszírozd be az arcbőrödbe. Én a márka saját szérumját ajánlom, mely a bőr alsó rétegeiben is biztosítja az intenzív hidratálást. Könnyű textúrájának köszönhetően mélyen behatol az arcbőrbe, kisimítja a finom vonalakat és védi az arcbőrt a szabadgyökök hatásától. Ha elkészültél az egyenletes felvitellel, akkor az applikáció segítségével válaszd ki a mikróáram intenzitását. Nem kell félned a rossz választástól, mert az Anti-Shock System™ vigyáz rád, ugyanis az arcbőr ellenállása szerint szabályozza a mikroáram intenzitását. Ha ez is megvan, akkor 3 percig körkörös mozdulatokkal alkalmazd a készüléket a kiválasztott területeken. A készülék a megadott időintervallum után automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnod azon sem, hogy véletlenül túlzásba esel. Optimálisan naponta 1x érdemes használni 3 percig, kiemelve azokat a területeket, ahol kevésbé tudjuk aktivizálni az arcbőrt. A készülék egy USB csatlakozón keresztül tölthető, teljes kapacitással 90 használatra elég. Egy praktikus kis táska is jár mellé, így könnyedén magaddal viheted, bárhová is mész.

Nekem, amióta megvan része a napi rutinomnak és tényleg látható és tartós eredményeket lehet vele elérni, egy igazi anti-age programot biztosít a mindennapokban. Többféle színben is elérhető, nekem ez az élénk Fuchsia szinesíti a fürdőszobámat. Próbáljátok ki Ti is, biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesztek.

A terméket a Notino.hu webshopjában, IDE KATTINTVA tudjátok megvásárolni!:)

___